Londone apsipirkusi atlikėja G. Alijeva su šeima grįš į Rusiją

Grupės „69 danguje” atlikėja Goda Alijeva (26 m.) visą vasarą praleido su kitomis grupės narėmis Palangoje. Po kelių dienų visos merginos surengs paskutinį koncertą Londone ir kiekviena pabirs kas sau. Goda su vyru Rolandu Alijevu ir dukrele Tėja krausis lagaminus atgal į Rusiją.

„Išlėksime su merginomis į Londoną koncertuoti ir apsipirkti. Ten didesnis drabužių pasirinkimas ir pigiau. Grįžusi į Lietuvą susikrausiu daiktus ir rugsėjo pabaigoje su visa šeima jau būsime Rusijoje“, – nusišypsojo Goda.<br>T. Bauras
„Išlėksime su merginomis į Londoną koncertuoti ir apsipirkti. Ten didesnis drabužių pasirinkimas ir pigiau. Grįžusi į Lietuvą susikrausiu daiktus ir rugsėjo pabaigoje su visa šeima jau būsime Rusijoje“, – nusišypsojo Goda.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 12, 2012, 8:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 7:32 PM

Rusijos miestas Samara G. Alijevai jau gana gerai žinomas. Prieš atvykdama į Lietuvą vasaroti ir koncertuoti su grupe, Godos šeimyna šiame mieste gyveno kelis mėnesius. Atlikėjos vyras R. Alijevas šiame mieste atstovauja „Krasnye Krylia“ krepšinio klubui. Prieš tai Goda, Rolandas ir Tėja kurį laiką buvo įsikūrę Ukrainos sostinėje Kijeve.

G. Alijeva pasakojo, kad milijoniniame mieste ji randa ką veikti. Nors žmonės ir pats miestas kažkiek skiriasi nuo lietuviškos kultūros, didelio skirtumo ji nemato. Trūksta tik artimųjų ir bičiulių.

„Ten nėra blogai. Man Rusijoje patinka. Krepšinio klubas pasirūpino labai geromis gyvenimo sąlygomis, todėl esame patenkinti. Gerai buvo ir Kijeve. Ir ten, ir ten gyvenimo sąlygos šeimynai buvo geros, todėl jokių nepatogumų nepatyrėme. Samaros vietoves jau pažįstu, todėl prieš išvykdama nerimo nejaučiu“, – portalui lrytas.lt sakė Goda.

Kalbos barjero lietuvė taip pat nejaučia. Nors rusų kalbos žinių ji nevertina puikiai, tačiau susikalbėti jai nėra sunku.

Laisvas dienas Goda ir Rolandas dažniausiai leidžia kartu. Atlikėja pasakojo, kad savaitgaliais neretai susitikdavo su kitomis krepšininkų šeimomis. G. Alijeva džiaugėsi, kad šiais metais į Samarą žaisti atvyksta dar vienas lietuvis krepšininkas su šeima. „Dar nespėjome susipažinti, tačiau smagiausia, kad dukrytė turės draugų.“

Nors Rusijoje Godai dar neteko žiemoti, atlikėja sakė, kad jai džiugu bent tiek, kad pavasaris ten ateina greičiau nei Lietuvoje.

Prisiminusi prabėgusią vasarą G. Alijeva patikino, kad trys šiltojo sezono mėnesiai pajūryje buvo smagūs ir su nuotykiais. Į sceną visos grupės merginos lipdavo kas antrą dieną.

„Gyvenome visos viename name. Tikrai turėjome ką veikti. Saugojome pirmagimio besilaukiančią Nijolę (red. Pareigytę). Ji jau su dideliu pilvu. Labai visos laukiame jos lėliuko. Jau sunku mums su vaikais... Vasara praėjo, prasideda kelionės ir šeimyniniai reikalai“, – kalbėjo grupės „69 danguje” narė.

Grupės merginos, prieš sugrįždamos kūrenti šeimos židinio, savo gerbėjus paskutinį kartą aplankys Didžiojoje Britanijoje. Londone jos surengs paskutinį šio sezono koncertą ir kažkuriam laikui atsisveikins su scena.

„Išlėksime su merginomis į Londoną koncertuoti ir apsipirkti. Ten didesnis pasirinkimas ir pigiau. Grįžusi į Lietuvą susikrausiu daiktus ir rugsėjo pabaigoje su visa šeima būsime Rusijoje“, – nusišypsojo Goda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.