Verslininkė I. Matijošaitienė jaunystėje drabužius siuvosi pati

Visada puikios nuotaikos kaunietė verslininkė Irena Matijošaitienė kiekviename renginyje išsiskiria savitu stiliumi. Ryškūs drabužiai ir aksesuarai - ponios Irenos vizitinė kortelė. Ruošdamasi į vakarėlį moteris visada paiso organizatorių reikalavimų ir apsirengia taip, kaip nurodyta kvietime. Atvykusi į stilisto Manto Petruškevičiaus šventę I. Matijošaitienė sušvito sodriai raudonos spalvos drabužių deriniu.

„Aš mėgstu visas spalvas. Nesu įsimylėjusi vienos spalvos. Juoda ir balta man apskritai ne spalvos. Tai tik fonas. Kokių spalvų drabužių deriniu vilkėsiu, priklauso nuo nuotaikos. Atsikeliu ir pagal tai, kaip jaučiuosi, nusprendžiu, kokios spalvos drabužius rengsiuosi“, - sakė I. Matijošaitienė.<br>T. Bauras
„Aš mėgstu visas spalvas. Nesu įsimylėjusi vienos spalvos. Juoda ir balta man apskritai ne spalvos. Tai tik fonas. Kokių spalvų drabužių deriniu vilkėsiu, priklauso nuo nuotaikos. Atsikeliu ir pagal tai, kaip jaučiuosi, nusprendžiu, kokios spalvos drabužius rengsiuosi“, - sakė I. Matijošaitienė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 14, 2012, 3:33 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:42 PM

„Esu pati sau stilistė. Ruošdamasi į renginius ar vakarėlius kartais prie veidrodžio praleidžiu kelias minutes, o kartais kelias valandas. Priklauso nuo to, kiek laiko liko iki renginio. Patikėkite, mano namai kartais virsta tikru skudurynu“, - juokėsi „Vičiūnų grupė” bendraturtė I. Matijošaitienė.

Ponia Irena pasakojo, kad kartais per dieną su vyru Visvaldu jie apsilanko net keliuose renginiuose, todėl tenka rimtai pasukti galvą, kuo vilkėti, kad apranga tiktų abiems šventėms. Juk sugrįžti į namus persirengti laiko ne visada užtenka, o ir renginiai ne visuomet vyksta gimtajame Kaune.

Gerbdama vakarėlio organizatorius I. Matijošaitienė visada paiso aprangos kodo. Stilisto M. Petruškevičiaus organizuotame vakarėlyje, kuris vyko Vilniuje esančiame „California Gourmet“ restorane, ponia Irena atvyko vilkėdama raudonos spalvos drabužių ansambliu. Verslininkė sakė, kad nėra vienos kurios nors spalvos gerbėja, todėl jos drabužinėje gausu įvairių spalvų audinių.

„Aš mėgstu visas spalvas. Nesu įsimylėjusi vienos spalvos. Juoda ir balta man apskritai ne spalvos. Tai tik fonas. Kokių spalvų drabužių deriniu vilkėsiu, priklauso nuo nuotaikos. Atsikeliu ir pagal tai, kaip jaučiuosi, nusprendžiu, kokios spalvos drabužius rengsiuosi“, - sakė I. Matijošaitienė.

Ponia Irena jaunystėje pati kūrė ir siuvosi drabužius. Kadangi didelio drabužių pasirinkimo Lietuvoje nebuvo, I. Matijošaitienė pati mezgėsi ir siuvosi įmantresnius apdarus. „Ir dabar, kai įsigyju naują drabužį, galvoju, kaip galėčiau jį pakeisti, ką pridėti ir ką atimti“, - juokėsi moteris.

Gausybės garsių dizainerių drabužių verslininkės spintoje nerasi. Ponia Irena tikino, kad neserga prabangių prekės ženklų liga. I. Matijošaitienė mano, kad kartais neverta leisti didelės pinigų sumos vien tam, kad vos kartą ar du galėtum pasipuikuoti brangiu apdaru. „Visą laiką su viena suknele nevaikščiosi. Moterys juk nori keistis, mums patinka turėti daug drabužių. Aš mielai renkuosi tautodailininkų darbus, pažįstu daug menininkų, todėl mieliau įsigyju kažką iš jų“, - portalui lrytas.lt sakė verslininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.