Sužadėtuvių žiedą pademonstravusi I. Ambrazaitė: „Emocijų buvo labai daug“

Grupės „Pinup Girls“ narė ir „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Super L.T.“ vedėja Ieva Ambrazaitė (23 m.) ir radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius (28 m.) susižadėjo. Džiugia žinia su draugais ir savo atliekamos muzikos gerbėjais Ieva pasidalijo socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje. 

I. Ambrazaitė ruošiasi vestuvėms.<br>V. Ščiavinskas
I. Ambrazaitė ruošiasi vestuvėms.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 17, 2012, 11:38 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:35 PM

„Naujas statusas - sužadėtinė“ - toks užrašas sekmadienio vakarą atsirado atlikėjos socialinio tinklapio paskyroje. I. Ambrazaitė įkėlė ir nuotrauką, kurioje matyti raudonų rožių puokštė ir sužadėtuvių žiedas. „Dievinu tave“, - po mylimosios paviešinta fotografija parašė R. Mackevičius.

Žinoma pramogų pasaulio pora draugavo beveik pusantrų metų. Rolandas ir Ieva nuolat viešai demonstruodavo šiltus jausmus vienas kitam ir ne kartą yra sakę, kaip džiaugiasi atradę vienas kitą.

Pirmadienio vakarą atvykusi į „Lietuvos ryto“ televizijos naujojo sezono pristatymą Ieva sulaukė daugiau dėmesio nei visuomet. Daugelis norėjo pasveikinti merginą su gyvenimo pokyčiais, kartu su ja pasidžiaugti jos laime ir savo pačių akimis išvysti sužadėtuvių žiedą, kurį praėjusio sekmadienio popietę jai įteikė Rolandas. 

Portalui lrytas.lt I. Ambrazaitė sakė, kad ji nenutuokė, kokį siurprizą jai ruošia mylimasis. Abu ne kartą yra šnekėję, kad sužadėtuvės ir vestuvės jiems nebūtinos. Svarbiausia būti kartu ir mylėti vienas kitą - antspaudas pase nieko nekeičia.

„Vaikščiojome miške, tada Rolandas netikėtai priklaupė ir paprašė mano rankos. Visiškai nesupratau kas vyksta. Jis kelis kartus pakartojo frazę: „Ar tekėsi už manęs?“, o aš tik iš penkto karto atsakiau, kad taip. Emocijų buvo labai daug... Maniau, kad Rolandas man niekada nesipirš“, - nusišypsojo Ieva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar jau aiškūs „Eurovizijos“ favoritai?