Dž. Butkutė paskelbė vestuvių datą

Dainininkė Džordana Butkutė ir jos išrinktasis Elegijus Strasevičius spaudai žadėjo, kad jų vestuvių šventė iki menkiausios smulkmenos bus tokia, kokios norės Džordana. Pora „Stiliui“ teigė, kad slapstytis nesiruošia, todėl oficialią vestuvių dalį galės stebėti kiekvienas panorėjęs. Ir pažadą įvykdė - apie tuoktuvių datą ir vietą paskelbė internete.

Apie ceremonijos vietą, datą ir laiką Džordana paskelbė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje publikavusi nuotrauką, ant kurios užrašė visas detales.<br>"Facebook.com"
Apie ceremonijos vietą, datą ir laiką Džordana paskelbė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje publikavusi nuotrauką, ant kurios užrašė visas detales.<br>"Facebook.com"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 11:00 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:07 PM

Ceremonijos vietą, datą ir laiką Džordana paskelbė socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, kur publikavo nuotrauką, ant kurios užrašė visas detales. Santuokos ceremonija įvyks šių metų gruodžio 12 dieną Kauno Santuokų rūmuose. „Abu suvokiame, kad šis žingsnis – labai atsakingas. Jo žengti, jei nebūtume įsitikinę šimtu procentų, nesiryžtume. Jei kuris nors dvejotume ar blaškytumės, vedybų tikrai nebūtų. Elegijus to nedarytų dėl to, kad kartą buvo nesėkmingai vedęs. Jis tuokėsi jaunas, šeimine laime džiaugėsi trumpai. Aš taip pat turiu skaudžios gyvenimiškos patirties, nors nebuvau ištekėjusi. Ypač pastarieji dešimt metų su buvusiu draugu Sergejumi buvo skausmingi. Tik dabar suprantu, kokia esu laiminga, kad su jokiu kitu vyru nežengiau prie altoriaus. O pasiūlymų tikrai buvo“, - „Stiliui“ pasakojo Dž. Butkutė. 

Elegijaus santuoka nebuvo registruota bažnyčioje, todėl Džordana su mylimuoju galės prisiekti prieš Dievą.

„Labai džiaugiuosi, kad vienas kitam prisieksime prieš Dievą. Svajoju, kad ši ceremonija būtų iškilminga ir vyktų nedidelėje jaukioje bažnyčioje“, - prieš pusmetį teigė dainininkė. Tuomet ji žadėjo, kad tai bus didelė graži šventė, kurios oficialią dalį galės stebėti kiekvienas panorėjęs.

„Suknele puikiausiai pasirūpins dizaineris. Tai bus žinomas drabužių kūrėjas. O šventė turbūt bus roko stiliaus, todėl, manau, drąsiai galėčiau vilktis baltą figūrą išryškinančią odinę nuotakos suknelę“, - tikino ji.

Pora susipažino prieš trejus metus. Tądien Džordana važiavo taksi automobiliu, kurį vairavo Elegijus.

„Vykau pas draugę ir neturėjau grynųjų pinigų. Paprašiau jo telefono numerio ir pasakiau, kad jį išsikviesiu tada, kai važiuosiu atgal. Elegijus paprašė mano autografo. Pasirašiau ant atviruko ir šalia parašiau datą. Dabar žiūrėdami į jį suprantame, kokia svarbi ir lemtinga mums ši data“, - prisimena dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.