Pasveikinti G. Ivanausko atvyko jo artimiausi bičiuliai

Šeštadienio vakaras Vilniaus „Ūkio banko“ mėgstantiems teatrą buvo pažymėtas raudona spalva. Tądien čia vyko naujo Gyčio Ivanausko spektaklio „Tango Salon“ premjera. Pagerbti žinomo aktoriaus ir režisieriaus rinkosi ir jo bičiuliai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2012, 1:19 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:30 PM

Spektaklio kūrėjai kaip ir žadėjo surengė tikrą vaizdų fontaną, kuriame vienas kitą keitė nepaprasto grožio ir įmantraus tango šokio kombinacijos. Spektaklis - tai nauja improvizacija, dar vienas bandymas „išgelbėti“ pasaulį – šįkart moters grožiu ir aistringuoju argentinietišku tango.

„Moteris savo grožiu nori „išgelbėti“ pasaulį. Vyras tą pasaulį nori užkariauti. „Tango Salon“ spektaklyje moterys atskleis savo grožio paslaptis, puikiai įvaldžiusios argentinietiško tango šokio subtilybes, kaitina vyrų kraują“, – intriguoja spektaklio idėjos iniciatorius G. Ivanauskas.

Pagrindinės spektaklio herojės – aristokratų pramonininkų šeimos moterys didžiąją savo laiko dalį leidžiančios vietinio miestelio moterų grožio salone. Tačiau šis spektaklis ne tik apie puoselėjamą išorinį moters grožį – ryškias lūpas, riestas blakstienas ar tobulas garbanas.

„Tango Salon“ – tai gyvenimas tango ritmu, vyro ir moters žaidimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.