D. Martinėlė ir ekscentriškoji Nicki Minaj – lyg seserys

Gatvėje jų tiesiog neįmanoma nepastebėti. Iš tolo šviečiantys peroksidiniai ilgi plaukai, priklijuotos blakstienos, balti tiesūs dantys, putli krūtinė ir seksuali apranga. Ir šiuo metu šokių projekte savo jėgas bandanti Diana Martinėlė (37 m.), ir iš Trinidado ir Tobago kilusi dainininkė Nicki Minaj (27 m.) traukia praeivių žvilgsnius. O jei spalvingoji hiphopo atlikėja atvyktų į Kauną, Laisvės alėjos praeiviai galvotų, kad gatve eina įdegusi D. Martinėlės sesuo.

D. Martinėlės (kairėje) ir Nicki Minaj veido bruožai itin panašūs.
D. Martinėlės (kairėje) ir Nicki Minaj veido bruožai itin panašūs.
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

2012-09-26 15:03, atnaujinta 2018-03-16 13:45

Tamsiai rudos akys, putlūs žandai, platokos nosys ir putlios lūpos – D. Martinėlė ir Nicki Minaj panašios lyg seserys. Tiesa, nors vasarą D. Martinėlė ir puikavosi šokoladiniu įdegiu, afrotrinadiečių ir indų šeimoje gimusios Nicki Minaj odos spalva gerokai tamsesnė.

„Man irgi patinka gan tamsi pudra“, - prisipažino D. Martinėlė. Moteris sakė, kad pačiai jai nebūtų šovę į galvą, kad yra panaši į Nicki Minaj, tačiau iš aplinkinių apie panašumą yra ne kartą girdėjusi.

„Patinka ji man. Specialiai jos dainų neklausau, bet kai įsijungiu MTV, visuomet atkreipiu dėmesį. Ji ryški ir linksma. Man patinka tokios dainininkės“, - lrytas.lt pasakojo D. Martinėlė.  

Nicki Minaj pasaulį nuolat stebina savo stiliumi: ji nuolat keičia plaukų spalvą, o jos aprangos stilius – šokiruojantis.

D. Martinėlės stilius nuosaikesnis. Jos spintoje gausu trumpų suknelių, išryškinančių moteriškus iškilumus, tačiau portalui lrytas.lt ji teigė, kad labiausiai jai patinka džinsai.

Stiliaus idėjų Diana semiasi iš mados žurnalų, todėl kiekvieną kartą prekyboje pasirodžius naujam mados leidiniui, moteris būtinai jį nusiperka.

„Jeigu turiu laiko, būtinai įsijungiu „Fashion TV“ kanalą. Žaviuosi dainininkių Jennifer Lopez ir Madonnos stiliumi, dizainerės Victorios Beckham kūryba. Jos - labai jaunatviškos ir įspūdingos asmenybės“, - yra sakiusi D. Martinėlė.

Kaunietė pasakojo, kad ji nėra nuolatinė grožio salonų klientė. Dažniausiai makiažą, pedikiūrą ir manikiūrą ji namuose pasidaro pati. Moteris teigia, kad rytais prie veidrodžio užtrunka vos dešimt minučių: išlygina veidą kremine pudra ir susišukuoja plaukus.

„Šešėlius ir lūpų dažus naudoju labai retai“, - sakė „Šok su manimi“ projekte dalyvaujanti Diana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.