Garsenybių diržų aukcione didžiausio susidomėjimo sulaukė merginų grupės „ŠarkA“ puošmena

Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės antradienio vakarą praleido kiek kitaip nei visada. Tingų poilsį prie televizoriaus ekrano jos iškeitė į sporto treniruotę, o kartu ir sudalyvavo diržų aukcione.

Grupės "ŠarkA" merginos.<br>J. Stacevičius
Grupės "ŠarkA" merginos.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Sep 26, 2012, 11:50 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:58 PM

„Nelengva, bet vis kažkas naujo ir įdomaus“, - sakė grupės „ŠarkA“ merginos, Vilniaus sporto klube „Impuls“ išbandžiusios naujos kartos TRX funkcines treniruotes su diržais.

Trenerių padedamos grupės „ŠarkA“ merginos susirinkusiems pademontravo kaip taisyklingai atlikti pratimus. Kristinos Ivanovos, Gintarės Valaitytės ir Ievos Stasiulevičiūtės pavyzdžiu pasekė ir kitos scenos garsenybės.

Pasipuošęs sportiniu kostiumu pasirodė ir dainininkas Mino, grupės „Studentės“ narė Ineta Puzaraitė, grupės „Naujos pupytės“ narės.

Renginio nepraleido ir baleto šokėjas Nerijus Juška, iliuzionistas Mantas Wizardas, šokėja Viktorija Engelgardt-Bajor su dukrele, olimpinė čempionė Daina Gudzinevičiūtė, aktorius Aistis Mickevičius.

Tuo pat metu vyko ir žinomų Lietuvos žmonių mėgstamiausių diržų aukcionas, kurį vedė Vitalijus Cololo. Pasiūlę didžiausią sumą aukciono dalyviai varžėsi, kuriam iš jų atiteks bent vienas kurios nors garsenybės diržas. Kiekvieno diržo pradinė suma siekė 10 litų. Didžiausia suma buvo pasiūlyta už merginų grupės "ŠarkA" diržą - 125 litai. Surinktos lėšos bus skirtos Vilniaus "Šaltinio" pagrindinei mokyklai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.