Operos solistė J. Gedmintaitė laukia šeimos pagausėjimo

Nacionalinio operos ir baleto teatro solistė, „bohemiečių“ narė Joana Gedmintaitė, rugsėjo 29-ąją padainavusi Adinos partiją Gaetano Donizetti operoje „Meilės eliksyras“, kuriam laikui pasitrauks iš scenos – 38 metų moteris laukiasi kūdikio, kuris pasaulį turėtų išvysti gruodžio mėnesį. Trylikos metų dukterį Dianą su vyru Gintaru Šlepiku auginanti J. Gedmintaitė nežino, ko susilauks – sūnaus ar dukters. Jai svarbiau, kad kūdikis gimtų sveikas.

Operos solistė J. Gedmintaitė darys scenos karjeros pertrauką, nes laukiasi antrojo vaiko.<br>R. Neverbickas
Operos solistė J. Gedmintaitė darys scenos karjeros pertrauką, nes laukiasi antrojo vaiko.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 27, 2012, 10:43 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:40 PM

Ar greitai po šeimos pagausėjimo grįš į sceną, Joana dar nežino. „Laikas parodys“, – šypsodamasi sakė dainininkė.

Kai laukėsi dukters, J.Gedmintaitė dainavo iki pat gimdymo, tačiau šį kartą leis sau pailsėti ilgiau. Ji visai nesibaimina karjeros pertraukos: „Toks gyvenimas, reikia pokyčių. Gerai, kad šiais laikais yra tokių galimybių – galiu išeiti ir vėl grįžti“.

Pasak solistės, besilaukianti moteris nėra ligonė. Tai – natūrali būsena, todėl scenoje ji dainuos iki aštunto nėštumo mėnesio.

Ar dėl nėštumo nekyla problemų scenoje, ar nebūna per ankšti kostiumai? „Tam yra siuvėjai“, – trumpai paaiškino dainininkė ir pasidžiaugė, kad šeštadienį dainuos operoje „Meilės eliksyras“, o ne „Figaro vedybos“, kur pagal režisūrinį sumanymą reikia šėlti lovoje.

Tačiau solistė atskleidė, kad laukiantis keičiasi ne tik figūra, bet ir balsas – nėščiai moteriai daug sunkiau išdainuoti aukštas natas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.