Iš šokių aikštelės pasitraukusią E. Vitulskienę po darbų šokdins ne Merūnas

„Dabar visi kalbės apie mano ašaras...“, – lyg juokais, lyg rimtai portalui lrytas.lt sakė iš LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ iškritusi solisto Merūno Vitulskio žmona Erika, kuri po žinios, kad turės palikti projektą, tiesioginiame eteryje visa apsipylė ašaromis.

Iš šokių aikštelės pasitraukusią E. Vitulskienę po darbų šokdins ne Merūnas, tačiau su kuo ji lankys šokių pamokas - neišduoda.<br>LNK
Iš šokių aikštelės pasitraukusią E. Vitulskienę po darbų šokdins ne Merūnas, tačiau su kuo ji lankys šokių pamokas - neišduoda.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 8, 2012, 5:50 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:31 AM

Pasak jos, toks verdiktas nebuvo malonus, tačiau tai – natūralus procesas. „Norėdamas laimėti turi mokėti ir pralaimėti. Komisija mane įvertino vidutiniškai, žiūrovai nepalaikė. Matyt, nepatikau. Na, nieko tokio, – šypsojosi ji ir prisipažino, kad gailisi dėl išlietų ašarų. – Po apsiraudojimo per tiesioginę transliaciją pasipylė Merūno žinutės, paguodos žodžiai. O draugų tiek paskambino ir priminė apie save, kad supratau: jeigu nori dėmesio, tai televizoriuje apsiverk“, – ironizavo ji.

Liūdniausia Erikai yra tai, kad ji konkurse šoko ne už save, o už savo vyrą, kuris šiuo metu yra išvykę į gastroles. Pašnekovė užsiminė pergyvenanti dėl Merūno partnerės Ievos. „Ji tokių šokių prigalvojo. Ruošėsi Merūno grįžimui, net lankė baletą. O aš ėmiau ir pavariau. Paskutinis pasirodymas – ir su trenksmu išėjau“, – neslėpė ji.

Erika pasakojo, kad šokių aikštelėje emocijų niekuomet netrūko – juk dirbti teko su žmonėmis, ne su robotais. Šokėja išsidavė, kad šokių aikštelėje praleistas laikas jai sukelia vienus gariausių prisiminimų gyvenime. Būdama ant parketo ji patyrė visko: girdėjo ir komplimentų, tačiau netrūko ir kritikos. Nepaisant to, kaip pati sako, ji išgyveno ir labai daug tragikomiškų situacijų, kurių dauguma šiuo metu sukelia juoką. „Sykį šokdami su Andriumi neapskaičiavome atstumo ir gan stipriai susimušėme galvomis. Mes abu jautėme didžiulį skausmą, tačiau išsiduoti žiūrovams juk negalėjome. Pamenu, tuomet šoku ir galvoju – ar nesimato mano guzo?“ – juokėsi ji.

Paklausta, kokie šokių žingsneliai jai priimtiniausi, Erika skubėjo atsakyti – kiekvienas šokis savaip žavus. „Mėgstu tiek lėtus, tiek greitus šokius. Man svarbiau profesionalumas, todėl labai žaviuosi žmonių galimybėmis scenoje atlikti neįtikėtinus sukinius. Patikėkite, jiems išmokti reikia labai daug pastangų“, – kalbėjo ji. Erika patikino, kad Lietuvoje yra labai daug profesionalių ir talentingų šokėjų.

Dar kartą dalyvauti šokių projekte Erika nebeketina – užteks, norisi ko nors naujo. Kita vertus, ji pripažįsta, kad šiuo metu jos gyvenime šokiai užima itin svarbią vietą, todėl iškritusi iš projekto šokių kurpaičių ji spintoje paslėpti neketina. „Jei Dievas duos, tikrai toliau lankysiu pramoginių šokių pamokas. Tačiau tikrai ne su Merūnu – abejoju, ar jam užteks tiek laiko viską suspėti“, – svarstė Erika, tačiau neišdavė būsimo partnerio vardo.

Moteris prisipažino retkarčiais pasvajojanti apie galimybę dalyvauti dar viename televizijos projekte, bet ką konkrečiai ji norėtų veikti – nežino. „Turiu dvi mėgstamas sritis, kurios mane domina. Tai šokiai ir rankinis. Tačiau pastarojo televizijos eteryje juk nežaisiu“, – sakė ji. Erika patikino, kad labiau už viską kratosi dainininkės karjeros.  „Jau to tai tikrai nebus! Noriu daryti tai, kas man teikia malonumą, o dainuoti – ne man“, – įsitikinusi Erika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.