Dešimt kilogramų atsikračiusiai R. Masiulytei toliau lieknėti neleidžia modelio kontraktas

„Taip, tapau modeliu. Artimiausius metus reklamuosiu stilingus moteriškus drabužius“, – juokiasi Dubline gyvenanti lietuvių atlikėja Raimonda Masiulytė. Su Londono modelių agentūra „Plus Size Models“ pasirašiusi sutartį ji pradėjo reklamuoti apkūnioms moterims skirtus drabužius.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Oct 11, 2012, 4:57 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:31 AM

Raimonda sako jau seniai norėjusi išbandyti šį amatą, tačiau vis kas nors pakišdavo koją. Atvykusi gyventi į Airiją mergina pati pasisiūlė kelioms modelių agentūroms, tačiau kurį laiką nesulaukusi pasiūlymų, tiesiog nuleido rankas. „Matyt, reikėjo išlaukti tinkamo momento. Galiausiai pati sulaukiau skambučio su pasiūlymu tapti fotomodeliu ir reklamuoti „plius dydžio“ drabužius“, – šypsosi ji.

Atlikėja džiaugiasi atitikusi griežtus užsakovų reikalavimus. Pasak jos, svarbiausia buvo turėti simetrišką veidą ir moteriškai apvalias kūno linijas. Raimonda sako, kad tapti manekene niekada nesvajojo, tačiau pozuoti prieš kameras jai patiko visada. „Esu fotogeniška, man įdomus fotomodelio darbas. Podiumu vaikščioti netinku dėl savo nedidelio ūgio. Žiūriu į tai, kaip į darbą, kaip į papildomą pajamų šaltinį, kuris kartu teikia ir didelį malonumą“, – pasakoja ji.

Kontrakto pasirašymas dainininkei atvėrė daug naujų galimybių: jai tenka dirbti su profesionaliais stilistais, fotografais, mergina praplėtė savo pažinčių ratą.

Rinkdamasi drabužius Raimonda pirmiausia atkreipia dėmesį, kad jie būtų patogūs ir elegantiški. „Mėgstu rengtis laisvai, tačiau nevengiu pabrėžti moteriškumo, išryškinu savo privalumus“, – sako ji. Atlikėja nevargina savęs kasdien avėdama aukštakulnius, ji renkasi patogesnę avalynę, savo garderobą paįvairina spalvingais aksesuarais.

Vienam interneto portalui Raimonda buvo užsiminusi, kad galbūt jai teks reklamuoti ir apatinių drabužių kolekciją, tačiau paklausta apie tai, ji nusistebėjusi skubėjo atsakyti: „Ne. Apie tai net nebuvo kalbėta.“

Prieš maždaug keturis mėnesius Raimonda nusprendė padaryti perversmą savo virtuvėje ir pradėjo praktikuoti veganišką gyvenimo būdą. Ji atsisakė daugybės maisto produktų: mėsos, žuvies, pieno, kiaušinių ir pan. Atlikėja džiaugiasi, kad valgydama sveiką maistą ji jaučiasi daug geriau ir, priešingai nei valgydama mėsą, neapsunksta. „Tiesa, kartais būna sunku, nes nė vienas mano šeimos narys to nepraktikuoja. Kavinėse taip pat sudėtinga rasti veganams skirtų patiekalų. Tačiau tame randu ir pliusų, tenka dažniau gamintis namuose“, – pasakoja ji.

Mergina tikina, kad noras tapti vegane nėra susijęs su noru sulieknėti. Pasak jos, daugelis žmonių galvoja, kad mėsos atsisakymas – tam tikra dietos dalis. „Atsikratyti nereikalingų kilogramų nėra mano tikslas. Man svarbiau tai, kaip jaučiuosi“, – tikina ji. Raimonda neslepia, mitybos įpročių pakeitimas vis dėlto davė rezultatų – nuo vasaros pradžios ji palengvėjo dešimčia kilogramų, drabužiai tapo lengvesni. „Norėčiau per pusmetį atsikratyti dar dešimties, tačiau to man neleidžia sutartis. Esu įsipareigojusi drastiškai nesulieknėti ir daugiausia, ką galiu padaryti – atsikratyti vos penkių kilogramų.“

Metams su agentūra sutartį pasirašiusi Raimonda pasižadėjo sutikti su visais jų nurodymais. „Įsipareigojau nesusižeisti, visus metus prižiūrėti kūną taip, kad jis atrodytų kaip sutarties dieną, jei reiks – skristi fotografuotis į kitą šalį“, – sakė ji.

Raimonda dirba Dubline filialą turinčioje D. Britanijai priklausančioje agentūroje, tačiau jei jai tektų vykti dirbti į Londoną, mergina nedvejodama sutiktų. „Gavusi pasiūlymą išvykti į Londoną, tik apsidžiaugčiau. Ten šiuo metu gyvena mano sesuo, būtų smagu ją aplankyti“, – gerų emocijų neslėpė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.