Į Seimą nepatekusio A. Šedžiaus sužadėtinė M. Kvietkutė: „Mylimą vyrą palaikau visais gyvenimo atvejais“

Kartu su Oksana Pikul, Natalija Bunke ir Katažina Nemycko grupėje „Pop Ladies“ dainuojanti šiaulietė Monika Kvietkutė (20 m.) nenusimena, kad jos sužadėtinis Andrius Šedžius (36 m.) dar vienai kadencijai neišrinktas į Seimą. Ji mylimąjį namuose matys kur kas dažniau nei anksčiau.

„Bet kuriuo atveju palaikau savo vyrą. Kartu liūdime, kai yra kuo džiaugtis – džiaugiamės. Ar jis pateko į Seimą, ar ne – man nesvarbu. Žinau, kad jis daug dirbo ir nuoširdžiai siekė tapti parlamentaru, tačiau išėjo kaip išėjo“, - kalbėjo M. Kvietkutė.<br>R. Neverbickas
„Bet kuriuo atveju palaikau savo vyrą. Kartu liūdime, kai yra kuo džiaugtis – džiaugiamės. Ar jis pateko į Seimą, ar ne – man nesvarbu. Žinau, kad jis daug dirbo ir nuoširdžiai siekė tapti parlamentaru, tačiau išėjo kaip išėjo“, - kalbėjo M. Kvietkutė.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 17, 2012, 2:11 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:23 AM

Portalui lrytas.lt Monika sakė, kad mylimą vyrą palaiko visais gyvenimo atvejais. Jai visiškai nesvarbu, ar jos sužadėtinis parlamentaras, ar verslininkas.

„Bet kuriuo atveju palaikau savo vyrą. Kartu liūdime, kai yra kuo džiaugtis – džiaugiamės. Ar jis pateko į Seimą, ar ne – man nesvarbu. Žinau, kad jis daug dirbo ir nuoširdžiai siekė tapti parlamentaru, tačiau išėjo kaip išėjo“, - kalbėjo M. Kvietkutė. Mergina patikino, kad vienmandatėje Saulės rinkimų apygardoje Šiauliuose, kurioje ir rungėsi A. Šedžius, jos mylimasis balsų surinko netgi daugiau nei kai kurie jo senbuviai kolegos.

Paklausta, ar dabar galės daugiau laiko skirti pasiruošimui vestuvėms, Monika atsakė, kad apie santuoką jie galvoja nuolat, todėl kai kurios detalės jau buvo derinamos ir anksčiau: „Apie vestuves mes galvojome ir prieš rinkimus.“

Šiuo metu Monika gyvena jos ir Andriaus namuose Šiauliuose, studijuoja universitete viešąjį administravimą ir koncertuoja su grupe „Pop Ladies“. 

„Koncertų yra nemažai. Šiais metais nusprendžiau pereiti į neakivaizdinį skyrių, kad galėčiau suderinti mokslus ir muzikinę veiklą. Kol kas viskas puikiai sekasi“, - pasakojo M. Kvietkutė.

Monika prasitarė, kad jos galvoje sukasi daug naujų planų. Kokie jie, mergina dar nepanoro atskleisti, tačiau patikino, kad apie juos papasakos, kai ateis tam tinkamas laikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.