Į dizainerių E. Rainio ir L. Larionovos kolekcijų pristatymą atvyko ypatingai pasipuošusios ponios

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus „Ūkio banko Teatro arena“ antrą kartą metuose priėmė dizainerių Egidijaus Rainio ir Lilijos Larionovos kūrybos gerbėjus. Drabužių kūrėjų duetas susirinkusiems pristatė savo 2013 metų pavasario ir vasaros kolekcijas.

Verslininkė Rasa Arlauskienė.<br>R. Danisevičius
Verslininkė Rasa Arlauskienė.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 19, 2012, 4:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:04 AM

Pasižiūrėti, ką artėjančiam šiltajam sezonui siūlo E. Rainys ir L. Larionova atvyko gausybė mūsų šalyje gerai žinomų verslininkų, televizijos žvaigždžių ir mados pasaulio atstovų. Visi jie su malonumu stebėjo beveik valandą vėlavusį madų šou.

Pirmoje, garbingiausių svečių, eilėje patogiai įsitaisė verslininkės Rasa Arlauskienė, Danguolė Stachura, Eglė Mikailienė, stilistė Austėja Jablonskytė.

Norėjau pasipuošti E. Rainio suknele, tačiau naujos iki kolekcijos pristatymo jis man nespėjo pasiūti. Bet nieko - būtinai įsigysiu kokią iš jo naujosios kolekcijos", - prieš pristatymą kalbėjo Egidijaus Sidaro suknele pasipuošusi R. Arlauskienė.  

Pasmalsauti, ką pavasariui ir vasarai siūlo jos konkurentai atvyko ir mados namų „Cantas“ vadovė Jolanta Mikalajūnienė su dizaineriu Egidijumi Sidaru. Tarp prašmatniai įsitaisiusių damų kolekcijas stebėjo ir mados guru Mantas Petruškevičius, kuris specialiai šiam vakarui pasipuošė nauju kostiumu.

Mados šventėje buvo matyti ir aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis su mylimąja Eva, dainininkė Šorena, aktorė Eglė Jackaitė su sūnumi Jokūbu. Kolekcijų pristatymo nepraleido ir kvepalų kūrėjas aktorius Aistis Mickevičius, modelių agentūros Modilina" bendrasavininkė Jolanta Sadauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.