Krasnodare su S. Jasaičiu įsikūrusią O. Pikul stebina vietinių merginų aprangos stilius

Krepšininko Simo Jasaičio sužadėtinė atlikėja Oksana Pikul (28 m.) šios savaitės viduryje grįžo iš Krasnodaro. Šiame Rusijos mieste Oksana įsikūrė su mylimuoju, kuris šį sezoną žaidžia vietos „Lokomotiv-Kuban“ krepšinio klube. Nors O. Pikul ir S. Jasaitis ten įsikūrė dideliame name su baseinu ir gražiu sodu, atlikėja tikina, kad gyvenimas Europoje jai priimtinesnis.

O. Pikul smagu leisti dienas Krasnodare, tačiau moteriai priimtinesnė europietiška kultūra.<br>Asmeninis archyvas
O. Pikul smagu leisti dienas Krasnodare, tačiau moteriai priimtinesnė europietiška kultūra.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Oct 20, 2012, 11:24 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:47 PM

„Nebe reikalo daugelis rusų vertina Europą. Pas mus tvarkos daugiau. Viskas labiau civilizuota. Žinoma, nesakau, kad man ten nepatinka. Kur geras oras, ten ir yra gerai (juokiasi). O Krasnodare dar šilta, ruduo vos juntamas. Atvykus pasisvečiuoti mamai dar spėjome ir saulės voniomis su ja pasilepinti“, - pasakojo O. Pikul.

Pora Krasnodare susirado gerą gyvenamąją vietą ir įsikūrė didžiuliame nuosavame name. S. Jasaitis pasirūpino, kad name būtų ir baseinas su šašlykine. „Kepame lauke mėsytę. Iškylas rengiame ir su žaidėjais iš Simo komandos. Šiais metais visi žaidėjai puikiai sutaria, dažnai laiką leidžia kartu, važiuojame į restoranus ar namuose gaminame vakarienę. Smagu, kad Krasnodare yra ir būrelis lietuvių. Visai neseniai atvyko krepšininkas Mantas Kalnietis su šeima“, - kalbėjo atlikėja.

Oksana sakė, kad žmonės šiame krašte draugiški ir malonūs, tačiau jiems kiek trūksta stiliaus pojūčio: „Ypač merginoms. Man kiek keistas jų apsirengimo stilius. Aš pripratusi prie kitokio (šypsosi). Bet įdomu pasižiūrėti. Čia tikrai yra kur apsipirkti, bet vietinių merginų apsirengimo skonis kiek kitoks...“

Pernai Oksana ir Simas dienas leido Ankaroje. Pasak atlikėjos, jai kur kas labiau patinka Krasnodare nei pastarajame Turkijos mieste. Didžiausias minusas gyvenant Turkijoje – kalba. Vietiniai beveik nekalba angliškai, o rusiškai bendrauti irgi sunkiai pavykdavo. Visai kas kita Krasnodare. Oksana puikiai kalba ir rašo rusų kalba, todėl jai nekyla jokių bendravimo kliūčių. O ir Lietuvą pasiekti lėktuvu iš Krasnodaro kur kas paprasčiau nei iš Ankaros.

Krasnodaras – didelis miestas su didelėmis rusiškomis automobilių spūstimis. Šįmet, kaip ir pernai, ketinu kas kiek laiko vis apsilankyti Lietuvoje. Dabar čia grįžau dėl studijų. Prasideda magistrantūros paskaitų sesija. Laukia darbai. Paskui vėl grįšiu pas Simą“, - pasakojo O. Pikul.

Paklausta, apie jos ir mylimojo vestuves, Oksana patikino, kad tuoktuvėms jau ruošiasi, nors įvykių neskubina. „Vestuvės nebus skubotos ir neapgalvotos. Ruošiamės, stengiamės, vis aptarinėjame detales. Jau žinau, kokios vestuvinės suknelės noriu, nors su dizaineriu dar nieko konkretaus neaptariau. Kol kas nenoriu išduoti, kas mane puoš didžiajai dienai. Prižadėjau Simui, kad vestuvių planai, bent jau kol kas, liks tik tarp mūsų“, - nusišypsojo O. Pikul.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.