J. Morkūnas: „Kadangi esu televizijos veteranas, nuo šiol pati televizija atvyksta pas mane“

Laidos „Super L.T.“ („Lietuvos ryto“ televizija) vedėjai Jogaila Morkūnas (kuriam spalio 22 d. sukaks 39-eri) ir jo kolegė Ieva Ambrazaitė (23 m.) dabar su žiūrovais sveikinasi iš Jogailos namų valgomojo.

Per tiek metų J. Morkūnas susipažino su daugybe žmonių, jo namuose svečiavosi ne vienas pramogų pasaulio atstovas. „Geriau paklauskite, kas čia nesilankė“, — šyptelėjo „Super L.T.“ vedėjas.<br>R. Danisevičius
Per tiek metų J. Morkūnas susipažino su daugybe žmonių, jo namuose svečiavosi ne vienas pramogų pasaulio atstovas. „Geriau paklauskite, kas čia nesilankė“, — šyptelėjo „Super L.T.“ vedėjas.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

„TV Antena“

Oct 21, 2012, 10:23 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:34 PM

Erdvaus būsto šeimininkas sako jau galintis sau leisti neiti į darbą. „Kadangi esu televizijos veteranas, nuo šiol pati televizija atvyksta pas mane“, – juokiasi J. Morkūnas, kitais metais švęsiantis savo darbo ekrane 25-metį. 1988-aisiais jis debiutavo LTV laidoje „Pusvalandis po pamokų“. Vėliau įvairias laidas vedė bene visose šalies televizijose.

Per tiek metų J. Morkūnas susipažino su daugybe žmonių, jo namuose svečiavosi ne vienas pramogų pasaulio atstovas. „Geriau paklauskite, kas čia nesilankė“, — šyptelėjo „Super L.T.“ vedėjas.

Tiesa, pastaruoju metu triukšmingi vakarėliai jo namų stogą kilnoja vis rečiau.

„Gyvenimas apsivertė — dabar aš dažniau dalyvauju kitų rengiamuose pobūviuose. Tačiau mano namuose (ne)tikėtiems svečiams pavaišinti visada yra baltojo sauso šalto vyno ir skanios kavos. Kai jie užklysta, vakarą pradedame šaltu gėrimu, o baigiame ryte su kava arba šampanu. Antras variantas yra priimtinesnis“, — sakė TV laidų vedėjas ir renginių organizatorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.