U. Skonsmanaitė drabužius spintoje kabina pagal spalvas

Ugnė Skonsmanaitė televizijos eteryje jaučiasi kaip namuose. Tačiau televizijos laidų vedėjos darbas – toli gražu ne vienintelis Ugnės užsiėmimas. Šiuo metu mergina tęsia intensyvias studijas universitete, šį savaitgalį ji debiutuos prie didžėjaus pulto kaip Ugnė Šantažas, o neseniai išbandė ir dar vieną sritį ir dirbo kaip mados renginių koordinatorė. Dizainerio Roberto Kalinkino kolekcijos pristatyme U. Skonsmanaitei teko ir dėžes kilnoti, ir dalyvius kalbinti.

"Mano spintoje viskas detaliai surūšiuota, taip kur kas lengviau. Tuomet žinau kas kur ir ruošiantis kur eiti, nereikia pradėti paieškų", - sako Ugnė.<br>V. Alesius
"Mano spintoje viskas detaliai surūšiuota, taip kur kas lengviau. Tuomet žinau kas kur ir ruošiantis kur eiti, nereikia pradėti paieškų", - sako Ugnė.<br>V. Alesius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2012, 12:07 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:56 PM

– Ugne, kaip nutiko, kad atsidūrėte Roberto Kalinkino kolekcijos pristatymo komandoje?

– Su Robertu buvau pažįstama jau kurį laiką. Praėjusį sezoną matydavomės „Lietuvos Balsas“ laidų filmavimuose, kuomet jis rūpinosi Ericos Jennings ir Jurgio Didžiulio įvaizdžiu. Apie jį ir jo darbus visuomet buvau puikios nuomonės. Rugsėjo pradžioje apie būsimą pristatymą kalbėjomės su Indre Viltrakyte, kuri taip pat dirba su Robertu, išsišnekėjusios supratome, kad turim daug bendrų minčių ir pasisiūliau pagelbėti. Taip ir prisijungiau prie komandos - įsiprašiau, trumpai tariant (Juokiasi.).

– Ką veikėte renginio užkulisiuose? Kokie buvo jūsų darbai?

– Oficialiai buvau užkulisių koordinatorė, na o daryti teko įvairius darbus. Dar ruošiantis renginiui teko ne vienas derybinis pokalbis su partneriais, taip pat susitikimas, skambinau keliems šimtams mūsų VIP svečių ir aiškinausi kas atvyks, o kas ne, tvarkaraščių dėliojimas, darbas su komandomis (grimo, kirpėjų, asistentų).. Teko ir dėžes panešioti pačiai, ir kitus pavaikyti.

– Užkulisiuose buvo per 200 žmonių - nebuvo sunku visus sužiūrėti?

– Iš tiesų žmonių buvo labai daug, bet mane nustebino visų geranoriškumas, žinojimas, ką reikia daryti ir užduočių vykdymas be jokių kaprizų. Manau, kad tai didelis Roberto nuopelnas ir įkvėpimas, nes dirbant su juo ir jam, tiesiog atsiranda noras dirbti ir daryti. Žinoma, neišvengėme ir liapsusų, bet jie tegu ir lieka mums, jei žiūrovas to nepastebėjo - reiškia to ir nebuvo.

– Kokie pačios įspūdžiai po renginio?

– Įspūdžiai patys geriausi. Naujos pažintys, nauja patirtis. Kadangi viskas baigėsi gerai, esu laiminga ir jau laukiu kitų metų renginio. Na, o bemieges naktis jau užglaisčiau…

– Kaip ieškote sau naujų rūbų? Parduotuvėse, žurnaluose, internete?

– Sau drabužių ieškausi internete, dažniausiai ten juos ir perku, bet būna ir taip, kad pamatau ką nors ir tada ieškau visais įmanomais būdais.

– Girdėjau, kad jūsų rūbai spintoje sukabinti pagal spalvą - ar tai tiesa?

– Taip, mano spintoje viskas detaliai surūšiuota, taip kur kas lengviau. Tuomet žinau kas kur ir ruošiantis kur eiti, nereikia pradėti paieškų.

– Mados tendencijas sekate nuosekliai ar tik epizodiškai?

Mados tendencijas seku nuolat, bet jos taip greit kinta, kad kartais net juokas suima. Nevergauju madai, manau stilius išlieka, o mada keičiasi ir lieka verslu. Bet neneigsiu, man tai patinka.

– Koks rūbas ar aksesuaras šį sezoną yra ištikimiausias jūsų palydovas?

Šį, kaip ir kiekvieną sezoną, mano ištikimiausias palydovas - aukštakulniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.