Dėl dainininko R. Dambrausko meilės ašaras liejusi žmona – naujo vyro glėbyje

Vos spėjo dainininkas Romas Dambrauskas (51 m.) viešai prabilti apie pernai už Atlanto įregistruotą trečiąją santuoką, apie naują meilę drąsiai prakalbo ir buvusi jo žmona kaunietė odontologė Asta Dambrauskienė (49 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė ("Stilius")

Oct 25, 2012, 12:23 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:37 PM

Dėl prieš penkerius metus įvykusių skyrybų su žinomu estrados atlikėju moteris ilgai sielojosi, liejo ašaras. Dar visai neseniai Asta viešai prisipažino, kad taip stipriai myli Romą, kad, atrodo, niekada daugiau taip nemylės.

Į sudaužytą A. Dambrauskienės širdį po skyrybų beldėsi ne vienas gerbėjas. Tačiau kaskart naują kandidatą palyginusi su buvusiu mylimuoju R. Dambrausku kaunietė leistis į artimesnius santykius vengė.

Kai šių metų pradžioje dėmesį vienišai moteriai pradėjo rodyti aukštas, lieknas išsiskyręs verslininkas iš Kauno Gintautas Daunys, kaunietė pajuto – ją vėl aplankė meilė.

„Jaučiuosi labai laiminga, mylinti ir mylima. Meilė tikrai kuria stebuklus ir įveikia visas nuoskaudas. Todėl vėl šypsodamasi galiu sakyti, kad gyvenimas yra gražus”, – atviravo įsimylėjusi kaunietė.

G.Daunys tvirtino, kad odontologė jam į akį krito vienoje praėjusią žiemą rodytoje televizijos laidoje. Tuomet žurnalistams atvėrusi prabangių namų duris Kaune moteris pasakojo, ko pasimokė iš savo karčios patirties, atskleidė savo išgyvenimus ir svajones.

Vyras ilgai nedelsdamas per pažįstamus rado A.Dambrauskienės telefono numerį ir, nebijodamas būti atstumtas, jai paskambino. Moteris neslėpė, kad iš pradžių į naują jai simpatiją rodantį vyrą žiūrėjo labai atsargiai.

Tačiau jau po pirmųjų pasimatymų ir bendrų apsilankymų teatre, kine ir restorane moteris suprato, kad šio žmogaus jausmai nuoširdūs.

Kalbėdama apie išrinktąjį kaunietė negailėjo gražių žodžių. Anot jos, Gintautas yra įdomus, išsilavinęs, apsiskaitęs, mandagus vyras. Tačiau svarbiausia, kad jis mylimai moteriai rodo dėmesį, nuolat apiberia ją komplimentais ir dovanomis.

Prieš pusmetį pora kartu apsigyveno A.Dambrauskienės name. Asta ir Gintautas nevengia viešumos, o vakarėliuose bendrauja itin šiltai.

Mylimieji drauge leidžiasi ir į keliones. Praėjusią vasarą jie aplankė Italiją. Vos prieš dvi savaites kauniečiai ilsėjosi Turkijoje.

Kartu vyko ir A.Dambrauskienės 24 metų duktė Vaiva iš pirmosios santuokos. Pasak odontologės, jos atžala pritaria motinos pasirinkimui ir džiaugiasi, kad ši vėl šypsosi ir yra laiminga.

Ar du kartus išsiskyrusi A.Dambrauskienė nesvajoja atšokti trečių vestuvių? Į šį klausimą atsakydama kaunietė purtė galvą.

„Neįsivaizduoju, ką pakeistų antspaudas pase. Svarbiausia, kad jaučiuosi saugi ir esu apgaubta meilės. Kiekviena moteris nori stabilaus gyvenimo be išdavystės, patyčių ir skausmo”, – sakė A.Dambrauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.