Mada besidominčios ponios su antrosiomis pusėmis vakarą leido Vilniaus rotušėje

Lietus ir atvėsęs oras neatbaidė vilniečių ir miesto svečių ketvirtadienio vakarą nuo apsilankymo Vilniaus rotušėje. Sostinės širdyje vyko dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės mados namų „Tiulio fėja“ 2012-2013 metų kolekcijos „Mano laikas“ pristatymas.

Verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai.<br>R. Danisevičius
Verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 25, 2012, 9:48 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:59 PM

Geros bičiulės V. Jakučinskaitės renginį organizavusi dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta vos spėjo svečius sodinti į baltos spalvos audiniu ir raudonu kaspinu puoštas kėdes. Pirmosios eilės, kaip dažniausiai ir būna, buvo rezervuotos svarbiausiems mados pristatymo svečiams.

Į Vilniaus rotušę, kurioje ir buvo pristatyta naujausia dizainerės kolekcija, atvyko mados renginių nepraleidžiantys verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai, anksčiau V. Jakučinskaitės kolekcijas demonstravusi Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, ką tik iš Sicilijos grįžęs dizaineris Liutauras Salasevičius su bičiule vestuvių planuotoja Laura Vagone.

Mados renginio nepraleido ir dizainerė Jolanta Talaikytė, televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, stilistė Kotryna Kirdeikytė.

Ypač didelių aplodismentų iš salėje susirinkusių svečių sulaukė ant podiumo pasirodžiusios Aistė Jasaitytė-Čeburiak su dukra Elze, Jurgita Kiguolė, Agnė Jagelavičiūtė, aktorė Agnė Grudytė ir "Mis Lietuva 2008" Gabrielė Martirosianaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.