Parfumerijos parduotuvės atidaryme - J. Statkevičiaus modeliai iš arti

Tie, kurie dar nematė dizainerio Juozo Statkevičiaus naujausios kolekcijos modelių, tai galėjo padaryti ketvirtadienio vakarą naujai atidarytoje kosmetikos ir parfumerijos parduotuvėje „Douglas“.

Parfumerijos parduotuvės atidarymo vakaras.<br>R. Danisevičius
Parfumerijos parduotuvės atidarymo vakaras.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 12:35 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:48 AM

Tiesa, naujoje grožio oazėje, kuri įsikūrė Vilniaus Gedimino prospekte, dizainerio gerbėjai išvydo tik penkis modelius iš naujausios jo kolekcijos, todėl tie, kurie tikėjosi iš arčiau pamatyti bene visą jo kolekciją – nusivylė.

Parduotuvėje lankęsis pats J. Statkevičius džiaugėsi, kad netrukus pasirodys jo vardo kvepalai, kurių nekantriai laukia jo gerbėjai ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. „Kvepalai iš Paryžiaus keliauja į Lietuvą. Kažkur pakeliui užstrigo. Turėtų pasirodyti dar šį mėnesį, tačiau jeigu ne, gruodžio pradžioje tikrai atsiras mūsų parfumerijos parduotuvėse“, - šypsojosi dizaineris, perkirpęs simbolinę parduotuvės atidarymo juostą.

Gurkšnodami putojantį vyną ir dairydamiesi kalėdinių dovanų šventėje susirinkę svečiai klausėsi unikalaus balso savininkės Girmantės Vaitkutės kūrinių, o grožio meistrai viliojo susirinkusias ponias pasipuošti šventiniu makiažu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.