Prašmatnios parduotuvės atidarymo vakarėlio „Naujosios pupytės” narės praleisti negalėjo

Ketvirtadienį sostinės „Akropolyje” užkietėję Vilniaus rokeriai „Freaks On Floor” pakvietė savo gerbėjus į drabužių matavimosi kabinas apsimauti džinsų. Grupės nariai įsikūnijo į dar nematytą amplua ir vienai dienai pavirto džinsų modeliais, kurie garsiai skambant gitaroms ir mušant būgnus pristatė naujai duris atverusios parduotuvės „Guess Jeans” drabužių kolekcijas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 16, 2012, 1:25 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 9:26 AM

„Tiesą sakant, koncertuoti drabužių parduotuvėje dar neteko, tačiau čia susirinkusiems mūsų gerbėjams bus kur pašokinėti kaip įprasta. Be to mano, kaip roko grupės vokalisto pareiga – nešioti džinsus ir kuo jie įvairesni, labiau suplėšyti, spalvoti – tuo geriau. Džinsai – tai rokerių biblija, kaip ir gitaros. Ko daugiau gali prireikti tikram rokeriui?“, –dar prieš koncertą juokavo šiuo metu prie naujo grupės albumo besidarbuojantis Justinas Jarutis.

Vilniaus roko grupė „Freaks On Floor” neįprastoje vietoje pasirodė visiems gerai pažįstamu sąstatu – su vokalistu Justinu Jaručiu, būgnininku Roku Beliukevičiumi ir neseniai į grupę grįžusiu bosistu Julium Valančausku. „Freaks On Floor” muzikinę karjerą pradėjo prieš penkerius metus, per kuriuos energinga trijulė išleido du albumus ir surengė per 250 gyvo garso koncertų.

Prabangių drabužių parduotuvės atidaryme taip pat svečiavosi madai ir kokybiškiems bei stilingiems drabužiams neabejingos Lietuvos garsenybės. Ši sostinės Akropolyje atidaroma parduotuvė – jau antroji, kurioje prekiaujama visame pasaulyje pripažintais „Guess” prekinio ženklo gaminiais.

Tiesa, vakarėlyje buvo galima sutikti ne tik žaisminguosius muzikantus, čia svečiavosi ir grupės „Naujosios pupytės” narės Skaistė Steikūnaitė ir Ingrida Kolytė. Merginos užsiminė, kad itin mėgsta šį prekinį ženklą, todėl dabar nebereiks suktis galvos, kur ieškoti puošnių drabužių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.