N. Bunkė randus naikina naujausiomis technologijomis

„Nėra ko slėpti – nuo paauglystės mano veidą „puošia“ ir be galo erzina didelis ir storas randas ant skruosto“, – pasakojo žinomos merginų grupės „Pop ladies“ lyderė Natalija Bunkė. Žinoma moteris, auginanti beveik pusantrų metų sūnų Kristupą sako nuolat kovojanti su ją trikdančiu randu. Išbandžiusi įvairiausias procedūras su rūgštimis, „stebuklingus“ kremus ir dar galybę visokių priemonių Natalija susitaikė, kad kitaip nebus, tačiau kai jai buvo pasiūlyta išbandyti procedūrą naudojant frakcinį lazerį, ji sutiko, juolab gydytoja-dermatologė efektą žadėjo jau po pirmos procedūros.

N. Bunkė (viduryje) ir O. Zlatkovaitė (kairėje).<br>Organizatorių nuotraukos
N. Bunkė (viduryje) ir O. Zlatkovaitė (kairėje).<br>Organizatorių nuotraukos
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-19 22:25, atnaujinta 2018-03-15 07:25

N. Bunkės skruostą bjaurojantis randas po pirmos procedūros akivaizdžiai sumenko ir tapo nebe toks ryškus. „Žinoma, dar kartą kitą teks apsilankyti gydytojos-dermatologės kabinete ir pakartoti procedūras, tačiau puikiai įsivaizduoju, koks bus rezultatas, todėl negaliu sulaukti paskirto vizito pas medikę“, – pasakojo džiugiai nusiteikusi moteris, kurios draugai, beje, jau pasekė jos pėdomis ir taip pat tapo nuolatiniais grožio lazerio klinikos „Estetus“ klientais.

„Oksana Zlatkovaitė, Andrius Butkus – jie, kaip ir aš, jau išbandė ne vieną procedūrą – štai, Oksaną kamavo tos pačios bėdos, kaip ir mane – randai, likę po jaunatvinių spuogelių – dabar, po to, kai ji atliko kursą procedūrų, žiūriu ir džiaugiuosi“, – prieš pat klinikos atidarymą Vilniuje džiugiai kalbėjo žinoma moteris. Čia praėjusią savaitę atvyko ne tik ji su vyru Danieliumi, bet ir nemažas pulkelis puikiai Lietuvoje žinomų žmonių. Oksana Zlatkovaitė, kuri, beje, surengtos loterijos metu, iš pačios Natalijos rankų gavo solidų dovanų čekį, Andrius Butkus, Vytautas Juozapaitis su žmona, Vitalijus Cololo su specialiai šia proga iš Druskininkų atvykusia antrąja puse, TV3 televizijos generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė su šeima, Birutė ir Rimtautas Vizgirdos, taip pat Nora ir Jurgis Lapinskai bei daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.