Radžis su savo būsima žmona išskrido į romantika dvelkiantį Paryžių

Pirmadienio rytas svajonių jaunikiu tituluojamam Radžiui Aleksandrovičiui prasidėjo kaip niekada anksti. Skubiai susikrovęs daiktus, vos prašvitus dainininkas išskubėjo į kelionių agentūrą pasiimti bilietų ir jau po pietų sėdėjo lėktuve, skridusiame į Paryžių. Suprantama, į meilės miestą LNK realybės šou pagrindinis herojus išskrido ne vienas, o su viena iš pretendenčių į savo širdis.

Daiva niekada neskrido lėktuvu ir niekada nebuvo užsienyje – net kaimyninėse šalyse.<br>LNK
Daiva niekada neskrido lėktuvu ir niekada nebuvo užsienyje – net kaimyninėse šalyse.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 20, 2012, 3:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:53 AM

Daiva Pudžemytė – 22 metų mergina, kuriai nusišypsojo laimė keliauti į svajonių miestą kartu su savo pasakų princu Radžiu.

„Esu be galo laiminga, kad būtent man atiteko kelionė su Radžiuku. Tiesą pasakius, dar niekada nebuvau Paryžiuje, man tai pirmoji kelionė. O ji vyks būtent su tuo žmogumi, su kuriuo labiausiai ir noriu“, – laikydama bilietus savo rankose džiūgavo Daiva.

Džiaugsmo dėl būsimos kelionės pirmadienio rytą neslėpė ir pats estrados princas Radžis. Vaikinas į kelionę dovanojusią įmonę atskubėjo dar prieš 9 rytą, buvo kiek apsimiegojęs, tačiau pasivaišinęs gardžia kava kaip mat atsibudo ir tikino nekantriai laukiąs išvykos į Paryžių.

„Noriu Eifelio bokštą pamatyti ir po Eliziejaus laukus pavaikščioti. Net neabejoju, kad kelionė bus puiki“, – sakė atlikėjas.

Paklaustas, ar daug daiktų vežasi į kelionę, Radžis nemelavo. „Paskubomis ryte įsimečiau kelis daiktus, rūbų. Jei kažko pritrūks, nusipirksiu Paryžiuje“, – šyptelėjo vaikinas.

Tuo tarpu viena iš pretendenčių į Radžio širdį Daiva neslėpė, kad į kelionę pasiruošė kaip ir pridera kiekvienai moteriai. „Įsidėjau kūno losjoną, kvepalų ir, žinoma, gražaus apatinio trikotažo. Dievinu kelnaites su juostele, todėl jų įsidėjau itin daug“, – valiūkiškai kalbėjo D. Pudžemytė.

Panašu, kad seksualaus apatinio trikotažo merginai tikrai gali prireikti, kadangi Daiva turės ypatingą galimybę sužavėti savo svajonių vyrą.

„Radžis ir Daiva Paryžiuje gyvens viename viešbučio numeryje“, – prasitarė kelionę dovanojusios aviabilietų rezervacijos sistemos „HappyFLY.lt“ vadovė Regina Makselytė.

Sužinojusi, kad gyvens viename kambaryje su Radžiu, jo pakeleivę Daivą apėmė euforija. „Super, esu labai laiminga. Žinote, gali visko nutikti“, – pamiršusi savo kuklumą sakė D. Puodžemytė.

„Prancūzų labai gražus „bazaras“. Be to, ten buvo išrastas prancūziškas bučinys, lietuviškai dar vadinamas „laižiaku“, – savo žinias prieš pat kelionę į Paryžių demonstravo iš Šilalės rajono kilusi realybės šou „Radžis ieško žmonos“ dalyvė Daiva Pudžemytė. LNK televizijos žiūrovų sprendimu jai atiteko iki šiol didžiausias laidos prizas – kelionė į meilės miestą su pačiu Radžiu. 

Daiva niekada neskrido lėktuvu ir niekada nebuvo užsienyje – net kaimyninėse šalyse. „Ilgai svajojau, kaip susitaupysiu pinigų ir vieną dieną kur nors iškeliausiu, tačiau kol kas taip ir nepavyko“, – sako go go šokėja dirbanti mergina.

Eifelio bokštas, Eliziejaus laukai, Monmartras, ilgi prancūziški batonai, gal net varlių kojos ir viena kita sraigė – per trijų dienų kelionę Daiva ruošiasi išbandyti viską. Tačiau svarbiausias išbandymas jai – ne pati kelionė, o trys dienos su Radžiu. Daiva supranta: Paryžiuje ji gali visiems laikams sužavėti Radžį, tačiau gali vyrą ir nuvilti. Juk kelionėje atsiskleidžia ir blogosios žmogaus savybės. „Labai stengsiuosi jį sužavėti, labai norėčiau prie Eifelio bokšto pasibučiuoti, bet atsiduoti tai tikrai neatsiduosiu“, – kelionės planą rezga Daiva.

Prieš sėsdamas į lėktuvą jaudinosi ir pats Radžis. „O jeigu ji man atsibos jau pirmą vakarą? Ką tada daryti? Juk viešbutis jau užsakytas!“ – juokavo.

Apie Daivos keliones juokus kuria ir Taujėnų dvare be Radžio likusios merginos.

„Kai ji laimėjo kelionę, net nežinojo, ar Paryžius – Prancūzijos sostinė, ar Prancūzija – Paryžiaus sostinė. Radžio laukia išbandymai“, – sako kita realybės šou „Radžis ieško žmonos“ dalyvė Elena.

Paryžiuje Radžis ir Daiva viešės keletą dienų, o keliautojų nuotykius jau netrukus išvys ir televizijos žiūrovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo