M. Mickevičius-Mino vis dar gydosi širdies žaizdas po skyrybų su K. Navickaite-Tina

„Kiekviena nelaimė ar netektis palieka žaizdų. Jautresni jas išgyvena skaudžiai, kiti - šaltai. Aš esu gyvas ir fiziškai, ir morališkai, o tai gerai“, - kalbėjo dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino (36 m.), kuriam nepavyksta su buvusia mylimąja šokėja Kristina Navickaite-Tina (35 m.) užkasti karo kirvio.

M. Mickevičius-Mino ir K. Navickaitė-Tina.<br>V. Balkūnas
M. Mickevičius-Mino ir K. Navickaitė-Tina.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta Peršonytė ("Stilius")

Nov 21, 2012, 4:10 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:56 AM

Buvusi pramogų pasaulio pora jau ilgokai mina teismų slenksčius – pešasi ir dėl turto, ir dėl skaudžių žodžių. „Barakuda”, – viešai į buvusią mylimąją strėlę paleido Mino. Ar tik jis nesulauks naujo ieškinio teismui? Bet žinomam vyrui, matyt, labai skaudu, kad neatgauna į bendrą namą neva investuotų 100 tūkstančių litų, tad sunkiai tramdo emocijas. O kaipgi jo širdies reikalai?

– Ar po dramatiškų skyrybų sunku užmegzti naują draugystę su moterimi? – paklausiau Mino.

– Po kiekvienos draugystės būna tuščias periodas. Protas ir širdis turi pailsėti, kad pasiruoštų priimti naują žmogų.

– Ar tapote atsargesnis bendraudamas su priešingos lyties atstovėmis?

– Ne. Esu toks pat atviras, draugiškas. Juk apsimestinis gyvenimas anksčiau ar vėliau sugriūva.

– Gyvenimas žmogų vėto ir mėto, bet suteikia patirties, išminties. Ko išmokote per pastarąjį laikotarpį?

– Supratau, kad gali pasistatyti tvirtovių, apsitverti tvoromis, išsikasti apkasus, bet priešas gali surasti neapsaugotą vietą tavo širdyje ir netikėtai smogti. Gyvenimas lyg amerikietiškieji kalneliai – su pakilimais ir nuosmukiais.

– Ar meilė yra daugiau sunkus išbandymas, ar malonė?

– Ar kalbame apie tikrą meilę su įsipareigojimais šeimai ar apie įsimylėjimą, seksą? Seksas yra didelis malonumas, įsimylėjimas – dar didesnis, o meilė – išbandymas, iš dalies savęs praradimas, darbas, šimtai emocijų, kurias kartais būna labai sunku suvaldyti.

Bet aš nesu nusivylęs meile.

– Galbūt jūsų širdis jau nėra laisva?

– Mano širdis nuolat užimta. Kai nėra susižavėjimo objekto, mėgaujuosi muzika, gamtos grožiu ar menamu įsimylėjimu.

– Kokios moterys jums yra žavios, o nuo kokių norisi bėgti?

– Žavios tos, kurios atitinka mano grožio kriterijus, nuoširdžios, seksualios, paprastos. Manęs nevilioja karjeristės, pinigų mylėtojos.

– Niekada nebuvote vedęs. Ar norite turėti šeimą, vaikų?

– Labai noriu šeimos ir susilaukti dukters. Tačiau vesti noriu vieną kartą ir neabejodamas pasirinkimu.

Šiais laikais daug skyrybų, nes įsipareigoti nėra populiaru, neverta gaišti laiko.

– Ką patartumėte tiems, kurie po vienu stogu bando kurti artimus santykius? Gal reikėtų iš anksto apsidrausti – pasirašyti partnerystės ar vedybų sutartį? Ar pasimokęs iš savo gyvenimo istorijos norėtumėte sudaryti tokią sutartį?

– Kiekvienas turi elgtis, kaip jaučia – ar nori savo santykius grįsti meile ir pasitikėjimu, bet su amžina rizika, ar notariniais patvirtinimais, su savotišku priekaištu visavertei meilei.

Aš nenorėčiau sudarinėti jokių sutarčių. Pinigų uždirbu, bet į šeimos biudžetą pirmiausia norėčiau įnešti norą kurti harmoniją ir gerovę. Nežinau, ar tai jau moku.

– Kur ieškote dvasinės ramybės?

– Gamtoje. Nė viena bažnyčia nėra tokia aukšta kaip dangus.

Teismų maratonas

Neseniai Vilniaus 2-ajame apylinkės teisme vyko šokėjos K. Navickaitės-Tinos ir dainininko M. Mickevičiaus-Mino taikomasis posėdis. Tina reikalavo teismo patraukti Mino baudžiamojon atsakomybėn dėl šmeižto ir įžeidimo. Taip pat anksčiau ji siūlė Mino sudaryti paliaubas, jei šis jai sumokės 70 tūkstančių litų. Mino nesutiko priimti tokių susitaikymo sąlygų.

Kadangi teismo posėdyje Vilniuje Tina nepasirodė, teisėjas nusprendė skirti daugiau laiko taikos sutarties sąlygoms suderinti ir posėdį nukėlė į kitų metų pavasarį.

Per tą laiką Klaipėdos apygardos teisme turėtų būti išnagrinėta byla, kuria Mino siekia susigrąžinti į buvusios poros namus investuotus pinigus. Kol kas Klaipėdos apygardos teismas areštavo Tinos turtą.

Šokėja anksčiau internete buvo paviešinusi smulkmenišką sąrašą daiktų, kuriuos Mino reikalauja grąžinti. Jos teigimu, namas priklauso jai, o buvęs mylimasis tik vežiojo akmenis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.