K. Ivanova pataria, kaip atsikratyti rudeniško slogučio

Dainininkė, grupės „ŠarkA” narė Kristina Ivanova atšalus orams nutarė keltis anksti ir tokiu būdu pasiilginti dieną. Prieš septintą ryto ji jau būna ant kojų.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė („Stilius”)

Nov 22, 2012, 11:58 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:36 AM

„Keliuosi su tamsa, namo grįžtu irgi jau sutemus. Pabudusi daugiau nei pusantros valandos skiriu sau – ramiai išgeriu kavos, suvalgau savo sūrelį, neskubėdama susiruošiu.

Kai įpratau keltis anksti, mano diena gerokai pailgėjo, turiu daugiau energijos. Ir spėju kur kas daugiau”, – pasakojo atlikėja.

K. Ivanova sau leidžia ilgiau pamiegoti tik tuomet, kai vakare koncertuoja.

Gerą nuotaiką ji kuria ir savo klientėms. Atvykusi į darbą – grožio saloną, pirmiausia pasirūpina, kad degtų žvakės ir kvapą skleistų smilkalai.

Kristina įsitikinusi: geros nuotaikos užtaisas turi būti kiekvienos moters viduje. Ji dažnai sulaukia klausimų, kaip kasdien šypsotis ir būti puikiai nusiteikus net tamsų rudenį.

Socialiniame tinklalapyje dainininkės patarimų klausia paprastos moterys, kurioms ruduo kelia liūdesį.

Kristina nenumoja ranka į tokius prašymus – ji diskutuoja, pataria pasigaminti gardų patiekalą, pasidalija grožio patarimais.

„Nuotaiką moteriai gali pakelti masažas, sporto klubas, nauja šukuosena ar manikiūras. Dabar populiaru nagus lakuoti ne vienos spalvos laku.

Man įvairiaspalviai nagai labai pakelia nuotaiką”, – patikino pašnekovė.

Anksčiau jos nuotaika rudenį dažnai subjurdavo. Rugsėjį gimusią Kristiną slogutis apimdavo prieš pat gimtadienį ar iškart po jo.

„Svarstydavau, kad pasenau, kaip gyvensiu toliau. Būdavo visko, bet dabar stengiuosi daugiau šypsotis ir gera nuotaika užkrėsti kitus. Negaliu pakeisti rudens, todėl keičiu požiūrį į jį”, – sakė atlikėja.

Virtuvėje mėgstanti sukiotis Kristina vakarais negamina. Jai patinka prieš miegą išgerti puodelį arbatos, suvalgyti imbierinių sausainių. O tuomet ir nuotaika – lyg prieš Kalėdas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.