Radžis pasipuošė nauja stilinga šukuosena

Nuotakos įnirtingai ieškantis dainininkas Radžis Aleksandrovičius ištikimas klasikai. Kelnės, švarkai, batai – visos garsiausio Lietuvos romo stiliaus detalės nepavaldžios laikui. Tačiau šeštadienį atvykęs į LNK šou „Radžis ieško žmonos“ tiesioginę transliaciją vyras dėl jo širdies kariaujančias paneles pribloškė jam neįprasta jaunatviška šukuosena.

Nauja Radžio šukuosena.
Nauja Radžio šukuosena.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 7:02 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:43 AM

„Šįkart apsikirpau šiek tiek kitaip nei visada. Man tikrai patinka. Toks atsinaujinęs jaučiuosi, į veidrodį maloniau žiūrėti. Smagu, kad ir žmonės pastebi. Kardinalių pokyčių nemėgstu, bet aplinkinių pagyras visada malonu girdėti“, – savo pasikeitimus komentavo turbūt geidžiamiausias šalies viengungis.

1980-ųjų stiliaus kirpimas patiko ir Radžio nuotakoms. „Sakiau, kad Radžis – pankas, o jūs netikėjot“, – juokavo projekto „Radžis ieško žmonos“ senbuvė Elena Jurgaitytė. Beje, Elenos šukuosena irgi panaši. Mergina jau kurį laiką vaikšto viename šone nusiskutusi plaukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.