Tenerifėje susituokė J. Tvarijonaitė su mylimuoju Edgaru (papildyta vestuvių nuotraukomis)

Modelis ir buvusi televizijos laidų vedėja Jurgita Tvarijonaitė (36 m.) šį sekmadienį ištarė „taip“ ilgamečiam sužadėtiniui Edgarui Vaškevičiui (40 m.). Daugiau nei dešimtmetį kartu gyvenantys Jurgita ir Edgaras vestuvių puotai pasirinko šiltus kraštus – pora tuokėsi Ispanijai priklausančioje Tenerifės saloje. Tiesa, jauniesiems ilgai planuotą šventę šiek tiek pagadino visą dieną Tenerifėje pliaupęs lietus, tačiau nepaisant oro, jaunavedžių nuotaika išliko puiki.

Jurgita su mylimuoju susituokė Tenerifėje.<br>Lrytas.lt skaitytojas
Jurgita su mylimuoju susituokė Tenerifėje.<br>Lrytas.lt skaitytojas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-26 18:53, atnaujinta 2018-03-15 02:43

Pora tuokėsi Tenerifės San Sebastiano bažnyčioje, o vestuvių puotą surengė netoli bažnyčios esančiame prabangiame penkių žvaigždučių viešbutyje „Sheraton“.

Pasveikinti jaunavedžių į Tenerifę iš Lietuvos atskrido pilnas lėktuvas. Tiesa, poros draugai patys turėjo pasirūpinti lėktuvo bilietais bei nakvyne.

Lrytas.lt J. Tvarijonaitė yra sakiusi, kad iš pradžių vestuves planavo Bahamų salose. Tačiau dėl trejų metų sūnelio Tomo Juozapo nusprendė, kad vestuvės vyks arčiau.

„Jeigu gyvenčiau, tarkime, Londone, norėčiau tuoktis Lietuvoje. Juk taip smagu draugams iš užsienio parodyti gimtąją šalį. Stalas būtų nukrautas lietuviška mišraine ir silkių patiekalais. Vestuvės būtų su visais lietuviškais papročiais. Tikrai suprantu tuos žmones, kurie gyvena užsienyje ir nori tuoktis savame krašte. Juk jiems tai egzotika“, – yra sakiusi J. Tvarijonaitė.

Moteris iš anksto susitvarkė visus dokumentus ir prasitarė, kad gauti leidimą tuoktis užsienyje užtrunka nemažai laiko.

Po vestuvių šeima planuoja skristi į Majamį ir ten praleisti žiemą. „Naudojuosi proga, kad nedirbu ir turiu marias laiko“, – šyptelėjo J. Tvarijonaitė.

Jurgita ne kartą yra sakiusi, kad ir be santuokos įžadų su vyru jaučiasi šeima. Greičiau susituokti jų nepaskatino ir prieš trejus metus gimęs sūnus Tomas Juozapas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.