„Radistai“ su sužadėtinėmis surengė sušių gaminimo varžybas

Lietuvos muzikos apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A. vesiantys „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius ketvirtadienio popietę įsijautė į kulinarų vaidmenį. Vilniaus restorane „Sushi Express“ jie ir merginų grupės „Pinup Girls“ narės gamino sušius – tokiu maistu muzikos žvaigždės bus vaišinamos ir sausio 11-ąją Kaune vyksiančios ceremonijos užkulisiuose.

R. Mackevičius bandė padėti sužadėtinei I. Ambrazaitei.<br>V. Ščiavinskas
R. Mackevičius bandė padėti sužadėtinei I. Ambrazaitei.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Nov 29, 2012, 4:33 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 12:23 AM

Pasipraktikuoti virtuvėje šia proga galėjo dvi „šeimyninės“ poros. J. Nainio sužadėtinė - „Pinup Girls“ narė Simona Šermukšnytė, R. Mackevičiaus – kita šios grupės dainininkė Ieva Ambrazaitė.

Su radijo laidų vedėjais susiporavusi nėra tik trečioji „pinupė“ Viktorija Sutkutė, tačiau ji nesikrimto ir mielai prisijungė prie kulinarijos eksperimento.

„Mūsų sušiuose nebus jokių E, tik M ir A!“ - juokėsi „radistai“. „Japoniškas maistas puikiai tinka prieš šventes - nuo jo nepriaugsi papildomų kilogramų. O M.A.M.A. sušiai bus dar ir puikaus skonio!“ - antrino „Pinup Girls“.

Neoficialių sušių gaminimo varžybų labiausiai baiminosi Rolandas – anot radijo laidų vedėjo, iki šiol didžiausias jo virtuvės šedevras buvo džiūvėsiai, pamirkyti arbatoje.

„O aš moku kepti tik vaflius“, - kuklinosi J. Nainys. Tačiau sužadėtinė išdavė, kad Jonas – tikras virtuvės reikalų specialistas, puikiai spirginantis didkepsnius.

Su kepta lašiša, pomidorais, agurkais, sūriu ir kitais maisto produktais sušius gaminę pramogų pasaulio veikėjai įsivėlė į linksmas lenktynes, kieno sušiai gardesni. Rolandas net mėgino padaryti įspūdį, gamindamas trikampius sušius.

Paragavus buvo vienbalsiai nuspręsta, kad geriausiai su japonų virtuvės patiekalo iššūkiais susitvarkė Jonas, o merginoms pasisekė prasčiau nei vaikinams.

„Užtat aš labai gerai pjaustau“, - juokėsi I. Ambrazaitė, kuriai virtuvės šefas patikėjo savo peilį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: diskusija po pirmojo prezidento rinkimų turo