Erotiškoje fotosesijoje įsiamžinusios „Pinup Girls” merginos: „Puikiai atskleidėme savo individualumą”

Pernelyg vulgaru ir atvira. Tokių komentarų sulaukė provokuojanti fotosesija, kurią surengė grupės „Pinup Girls” narės Ieva Ambrazaitė (24 m.), Viktorija Sutkutė (23 m.) ir Simona Šermukšnytė (24 m.). Atlikėjos atkerta, kad turi gražius kūnus ir nenori jų slėpti.

Erotiškoje fotosesijoje įsiamžinusios grupės "Pinup Girls" merginos (iš kairės) Ieva Ambrazaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Šermukšnytė.<br>D. Gražys
Erotiškoje fotosesijoje įsiamžinusios grupės "Pinup Girls" merginos (iš kairės) Ieva Ambrazaitė, Viktorija Sutkutė ir Simona Šermukšnytė.<br>D. Gražys
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Jan 9, 2013, 12:40 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:42 PM

Naujausioje fotosesijoje atlikėjos siekė atskleisti kitokį savo charakterį, tad nutolo nuo iki šiol grupės kurto saldaus įvaizdžio.

„Grupės „Pinup Girls” stilius ir iki šiol buvo seksualus, tačiau švelnesnis nei šioje fotosesijoje. Mes nebijome parodyti ir kitokio savo įvaizdžio, juk esame jaunos, drąsios ir turime gražius kūnus. Nemanau, kad peržengėme vulgarumo ribą”, – kalbėjo Simona.

Kita grupės „Pinup Girls” narė Ieva mano, kad moters seksualumas – tai ne gilios iškirptės, trumpi sijonai, apatiniai ar vien tik nuogumas. Seksualumas turi spinduliuoti iš moters akių, laikysenos, eisenos. Net grakštus puodelio laikymas gali būti seksualus.

Trijulė įsitikinusi: fotosesija puikiai atskleidžia kiekvienos jų individualumą: Ieva – švelnesnių bruožų, Simona – piktesnė, o Viktorija įsijautė į vilioklės vaidmenį.

Dygliais puošti drabužiai, sušiaušti plaukai, griežta veido išraiška – tai atsvara šilkinėms ilgoms suknelėms. Nebeliko merginų sceninių drabužių, raudonų lūpyčių.

Atlikėjos viena per kitą vardijo, kokie vyrai joms atrodo seksualūs. Ievos riteris į ją turi žvelgti mylinčiomis akimis. Toks yra jos sužadėtinis, radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius.

Seksualesnio už savo sužadėtinį nepažįsta ir Simona. Jos mylimasis – radijo laidų vedėjas, šokių projekto dalyvis Jonas Nainys. Vaikinas niekada neprieštarauja draugei dėl atvirų fotosesijų, nes žino, kad ji neperžengs vulgarumo ribos.

„Iš Jono sulaukiau tik pagyrų, ir šios nuotraukos jam pasirodė gražios”, – tikino Simona.

Viena, bet ne vieniša Viktorija įsitikinusi, kad jos nesužavėtų nevala, užsiauginęs pilvuką. Jai svarbiausia, kad vyras būtų tvarkingas ir pasitikėtų savimi.

„Vyrų dėmesio sulaukiame labai daug, jie rikiuojasi prie scenos, šurmuliuoja užkulisiuose. Tačiau mums toks dėmesys įdomus tik tol, kol būname scenoje. Kartais jis net ima erzinti”, – pripažino Viktorija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.