32-ąjį gimtadienį švenčianti A. Grigaliūnienė: „Esu vis dar jauna“

Nors daugelis jau spėjo atsigauti po šventinio šurmulio, televizijos laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė ir toliau sulaukia gausių sveikinimų. Tiesa, ne tik todėl, kad prasidėjo 2013-ieji – sausio 10 dieną ji švenčia savo 32-ąjį gimtadienį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2013, 4:11 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:04 PM

Jau iš pat ryto savo „Facebook“ paskyroje ji pasirašė: „Labas rytas visiems, geriu kavą iš vyro mamos dovanoto puodelio, kuris yra be galo gražus! Šiandien sninga – taip ir turėtų būti per žieminukų gimimo dieną.“

A. Grigaliūnienė užsiminė, kad dar dieną prieš tikrąjį gimtadienį mama jai paruošė tikrą staigmeną ir pagamino gardžią vakarienę. „Namų dar nesusitvarkiau. Nesmagu „šluostyti“ mamos prisilietimus“, – teigė ji. Su gražia švente ją jau spėjo pasveikinti ir vyras Simas, ir sūnus Gabrielius. Mažasis apkabinęs mamą ištarė jai „myliu“ ir net susigraudino iš susijaudinimo.

Gimtadienio proga A. Grigaliūnienė nusikirpo plaukus ir, kaip pati sako, dėl to jaučiasi lyg būtų naujai atgimusi ir nukirpusi tai, kas žeidė širdį. Dienai dar neįpusėjus moteris džiaugėsi dėmesiu. Pasak jos, tiek daug sveikinimų ji dar niekad nėra sulaukusi. Telefonas kaista nuo skambučių, socialiniuose tinkluose draugai siunčia vienas už kitą gražesnius linkėjimus. „Noriu tikėti, kad jie – nuoširdūs. Esu sujaudinta ir visiems labai dėkoju. Esu labai laiminga ir vis dar jauna moteris“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.