Gimtadienį švenčianti O. Pikul prabudo nuo S. Jasaičio dainų

29-ąjį gimtadienį švenčiančią Grupės „Naujos pupytės“ lyderę Oksaną Pikul sveikinimai užplūdo nuo ankstyvo ryto. Pirmoji Oksaną pasveikino grupės „Pop ladies“ narė Monika Kvietkutė. Ji trumpąją žinutę su palinkėjimais atsiuntė septintą valandą ryto.

O. Pikul tikisi, kad S. Jasaitis laikysis tradicijų ir jai padovanos didžiulę puokštę gėlių.<br>R. Neverbickas
O. Pikul tikisi, kad S. Jasaitis laikysis tradicijų ir jai padovanos didžiulę puokštę gėlių.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 11, 2013, 10:40 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:44 PM

O. Pikul itin džiaugėsi originaliu Simo sveikinimu. Prieš skrydį iš Sankt Peterburgo į Krasnodarą krepšininkas paskambino savo mylimajai ir sudainavo jai „Su gimimo diena“.

„Pats mieliausias sveikinimas yra tada, kai prabundi nuo telefono skambučio ir išgirsti tau dainuojamą dainą. Tai originalus ir nuostabus sveikinimas“, – džiaugėsi Oksana.

Tiesa, Simas jau įteikė širdies draugei ir materialią dovaną, tačiau O. Pikul nenorėjo atskleisti, kas tai per dovana. Ji tik prasitarė, kad labai laukia kurjerio su gėlių puokšte. Tai – tradicinė S. Jasaičio dovana.

Šį gimtadienį dainininkė nusprendė pažymėti ramiai ir nekelti vakarėlio. Dieną ji planuoja papietauti su mama ir broliu, o vakare priims ją pasveikinti ateisiančias drauges. Oksana juokauja, kad kaupia jėgas kitiems metams.

„Žmonės sako, kad 30 metų – tai pats geriausias ir maloniausias gyvenimo laikotarpis. Todėl su nekantrumu laukiu kitų metų. Noriu pamatyti, kas gi tas didysis gyvenimo malonumas.

Metų aš nebijau. Juk metai žmogų puošia, suteikia naujos patirties, o viena kita raukšlelė tik suteikia papildomo žavesio“, – įsitikinusi O. Pikul.

Dainininkė sakė šiems metams neturinti ypatingų planų. Anot Oksanos, ji stengsis gyventi taip, kaip palinkėjo jos draugė: ims iš gyvenimo viską, ką jis suteikia. O jei nesuteikia, galų gale, ji vis tiek tai pasiims.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.