Teismas oficialiai išskyrė D. Baumilą su žmona Daine

Grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila (30 m.) nuo šiandien gali savo širdies draugei, šokėjai Rasai Židonytei (27 m.) pažadėti ilgą ir ramų gyvenimą kartu. Vilniaus miesto apylinkės teismas penktadienio popietę oficialiai išskyrė jį su žmona Daine.

Teismas išskyrė D. Baumilą su žmona Daine.<br>J. Stacevičius
Teismas išskyrė D. Baumilą su žmona Daine.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 12, 2013, 3:31 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:09 PM

Į uždarą teismo posėdį pirmoji atvyko Dainė. Po kelių minučių pasirodė ir D. Baumila. Pora buvo nekalbi ir nenorėjo atsiverti. „Ne šiandien. Rytoj kalbinkite“, - trumpai kalbėjo Donatas, anksčiau nevengęs viešai pasakoti skyrybų su žmona priežasčių ir naujai atsiradusių jausmų R. Židonytei.

Portalo lrytas.lt paklausti, ar nežada susitaikyti, nes teisėjai per pirmąjį posėdį turi bandyti sutaikyti išsiskirti nusprendusią porą, Dainė atsakė, kad to nė vienas nepageidauja: „Mes to neprašėme.“ 

Teismo posėdis truko apie valandą. Po keliolikos minučių posėdį vedusi teisėja paliko salę ir išėjo pasitarti. Pasak Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovės spaudai, posėdžio metu nė viena šalis emocijų nerodė. Ašaros nebyrėjo nei iš Donato, nei iš Dainės akių. Teismas išskyrė porą abiejų sutarimu.

Dvejų metų dukra Smiltė augs su motina, Donatas ją galės lankyti kada nori.

Teisininkė Dainė ir atlikėjas Donatas susituokė 2006 metais. Pora kartu iš viso praleido keturiolika metų.

R. Židonytė ir D. Baumila susitiko praėjusią vasarą televizijos šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Ten ir ėmė liepsnoti vedusio dainininko ir sužadėtinį turėjusios šokėjos jausmai.

Praėjusį rudenį Rasa ir Donatas nusprendė artimo ryšio neslėpti, nutraukti santykius su ankstesniais partneriais ir bandyti kurti gyvenimą kartu.

D. Baumila išsikraustė iš žmonos namų ir apsigyveno su Rasa, tačiau kiekvieną rytą grįžta į juos prižiūrėti dukros. Dėl jos Dainė ir Donatas stengiasi sutarti.

Donatas pareiškė, kad su Daine nesijautė laimingas, o su R. Židonyte atrado tikrąjį jausmą.

Rasa antrino Donatui. „Tai, kas nutiko mums su Donatu, nėra aistra. Neabejoju, kad aistra būtų pasibaigusi po kelių savaičių. O tai nesibaigė. Neslėpsiu, buvo skaudžių dalykų, tačiau nemanau, kad reikia saugotis tokių emocijų. Nuo jų neįmanoma pabėgti“, - žurnalui „Stilius“ yra sakiusi R. Židonytė.

Pasibaigus televizijos šokių projektui D. Baumila su širdies drauge R. Židonyte išskrido į Londoną. Pora penkias dienas svečioje šalyje apžiūrinėjo miestą, išnarstė slapčiausias naktinio pasilinksminimo vietas ir pasitiko 2013 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.