E. Dragūną M.A.M.A. scenoje parodijavęs J. Jankevičius: „Nemanau, kad jis įsižeidė“ (video)

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos žiūrovus iš juoko raitytis privertęs komikas Justinas Jankevičius tai padarė parodijuodamas renginyje nedalyvavusį „Sel“ lyderį Egidijų Dragūną. Internete jau pasklido ceremonijos įrašo montažas, kuriame surinkta didžioji dalis Egidijaus „antrininko“ pokštų. „Man būtų tikrai įdomu sužinoti, ką Egidijus apie tai galvoja“, - prisipažino J. Jankevičius, užsiminęs, kad ateityje skandalingo atlikėjo tikriausiai nebevaidins.

J. Jankevičius (nuotraukoje su kita ceremonijos vedėja G. Rusyte) mano, kad E. Dragūno jo parodija nesupykdė.<br>T. Bauras
J. Jankevičius (nuotraukoje su kita ceremonijos vedėja G. Rusyte) mano, kad E. Dragūno jo parodija nesupykdė.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jan 14, 2013, 3:39 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:19 PM

Juokeliai apie „bičiulį iš Kauno“, kuris turi „miltų fabriką ir sraigtasparnį“, dėl ko „Kalėdos niekada nebūna be sniego“. Nemokšiškai parašytas angliškas dainos tekstas ir klausimas merginų grupės „Dolce Vita“ merginoms, kodėl joms nepavyko tapti muzikantėmis. Šie ir kiti Justino juokeliai jau antrą parą gausiai cituojami socialiniuose interneto tinkluose.

Po ceremonijos Justinas užsiminė, kad Egidijaus parodija – jau išsemta, žadėdamas prie jos tikriausiai nebesugrįžti.

„Nesakau, kad taip tikrai bus. Tačiau Egio parodija mano repertuare jau gyvena kur kas ilgiau, nei Roko Žilinsko – tas personažas greitai savaime išsikvėpė dėl „Youtube“.

Šįkart M.A.M.A. man suteikė galimybę atlikti didelį „selo“ benefisą. Nežinau, ar dar kada tai darysiu. Bet neslėpsiu – jį parodijuoti yra labai smagu ir linksma“, - lrytas.lt sakė J. Jankevičius.

„Sel“ gerbėjai internete lieja pasipiktinimą dėl Justino vaidmens, bet pats komikas įsitikinęs, kad daugumai jo sukurtas personažas patiko.

„Nenoriu, kad tai skambėtų arogantiškai, bet manau, kad tiems, kurie „pagavo“ gilesnę tų juokelių esmę, tikrai patiko. Salė, girdėjote, juokėsi.

O dėl tų, kuriems nepatiko... Lietuvoje yra labai daug žmonių, kurių hobis – įsižeisti ir pykti. Manau, tokie ir pyksta. Man neliūdna, kad tie „marozai“ kažko nesuprato“, - juokėsi Justinas.

Komikas kol kas nesulaukė jokios Tailande atostogaujančio E. Dragūno reakcijos, tačiau išgirsti jo nuomonę norėtų.

„Taip atsitiko, kad sudaužiau savo mobilųjį telefoną, tad jokių skambučių ar žinučių negaliu gauti. Bet nemanau, kad jis įsižeidė.

Saviironija – labai gražus bruožas, o Egidijus, man atrodo, ne kartą parodė, kad šią savybę turi. Beje, parodiją kūriau manydamas, kad jis bus arenoje ir tai matys. Dar likus savaitei iki renginio nebuvo aišku, ar Egidijus bus.

Kita vertus, aš niekada nieko nedarau siekdamas ką nors įžeisti. Mano tikslas – kad būtų juokinga. O čia tikrai buvo juokinga“, - sakė J. Jankevičius.

„Sel“ gerbėjai jo dalyvavimą M.A.M.A. ceremonijoje suprato kaip šventės rengėjų progą suvesti sąskaitas su E. Dragūnu, kuris pernykštį renginį sugadino keiksmažodžiais nuo scenos.

„Nieko panašaus. Tai – tiesiog scenaristų sprendimas. Niekas niekam čia nekeršijo. Čia net nėra apie ką kalbėti. Parodijos tokiuose renginiuose yra daromos – visame pasaulyje“, - sakė ceremonijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Lrytas.lt skaitytojams siūlome prisiminti J. Jankevičiaus pasirodymą M.A.M.A. ceremonijoje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.