Modelių agentūros „Modilinos“ jubiliejuje - žinomi veidai, kolekcijų pristatymas ir moderni aplinka

Mados ir stiliaus gerbėjai po didžiųjų metų švenčių vėl turėjo progą pakelti šampano taures. Vilniuje įsikūrusi, tačiau visoje Lietuvoje žinoma modelių agentūra „Modilinos“ atšventė savo 15 metų jubiliejų.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 16, 2013, 6:33 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:04 PM

Šventės organizatorė ir modelių agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė neseniai Vilniuje atidarytame norvegų viešbutyje „Comfort Hotel LT“ savo bičiuliams surengė tikrą šventę.

Garsiai skambanti moderni muzika, pasipuošusios damos ir jų palydovai nekantriai laukė, kada galės pasveikinti J. Sadauskienę: įteikti jai gėlių puokštę ir perduoti linkėjimus.

Šventėje dalyvavę mados industrijos atstovai ir „Modilinos“ modelių agentūros modeliai antradienio vakarą ne tik šnekučiavosi tarpusavyje ir sveikino vieni kitus su naujais metais, bet ir stebėjo dizainerių Ramunės Piekautaitės, mados namų „Cantas” dizainerio Egidijaus Sidaro, Egidijaus Rainio, Lilijos Larionovos, Audronės Bunikienės, Jolantos Talaikytės, Daivos Urbonavičiūtės, Indros Dovydėnaitės, Dianos Nevedomskytės, Viktorijos Jakučinskaitės, Roberto Kalinkino, Vidos Insodienės, Linos Morkūnienės ir kitų dizainerių kūrinių pristatymą.

Prieš pristatant kolekcijas, svečiai dar kartą prisiminė įsimintiniausias modelių agentūros akimirkas - manekenes, kurios ne kartą žingsniavo mados sostinių podiumais. Niujorkas, Milanas, Londonas ir Paryžius jau spėjo tapti jų antraisiais namais.

Renginį vedęs geras J. Sadauskienės bičiulis stilistas Mantas Petruškevičius susirinkusiems svečiams sakė, kad būtent šiai progai garsiausios „Modilinos“ agentūros manekenės sugrįžo į Lietuvą, kad kartu paminėtų 15-ąjį agentūros jubiliejų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.