Oficialiai išsiskyręs su žmona D. Baumila nutraukė santykius ir su R. Židonyte

Visai netikėtai užsimezgę Rasos Židonytės ir Donato Baumilos šilti santykiai, lygiai taip pat netikėtai ir nutrūko. Vos prieš keletą dienų Donatas socialiniame tinkle „Facebook“ pakeitė santykių statusą iš „įsipareigojusio“ į „vienišas“. Patikimi šaltiniai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino naujieną, kad ant šokių parketo meilės romaną užmezgusi pora pasuko skirtingais keliais.

Visuomenės aistras kurstęs D. Baumilos ir R. Židonytės romanas netikėtai nutrūko.<br>"The Callisto Brothers“
Visuomenės aistras kurstęs D. Baumilos ir R. Židonytės romanas netikėtai nutrūko.<br>"The Callisto Brothers“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2013, 10:19 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 4:12 PM

D. Baumila, atsakydamas į klausimą, ar jiedu su Rasa išsiskyrė, visai susipainiojo. Dainininkas aiškino, kad jiedu vis dar yra kartu, o pokyčiai „Facebook“ svetainėje – tai tik „juokingi vaikų žaidimai“. Vis dėlto jau po akimirkos D. Baumila sakė, kad informacija, paskelbta socialiniame tinkle, yra teisinga.

Lygiai prieš savaitę Vilniaus apylinkės teismas išskyrė Donatą su jo žmoną Daine. Pora kartu praleido 14 metų. Teismo nutarimu, poros duktė Smiltė lieka gyventi su motina.

Beje, šis didelio visuomenės atgarsio susilaukęs romanas praradimų atnešė ir į R. Židonytės gyvenimą. Šokėja paliko ramų gyvenimą, ją mylintį sužadėtinį. Tokią kainą įsimylėjėliai mokėjo už beprotišką meilę, kuriai nė vienas jų neįstengė atsispirti. Taip atrodė bent jau iš pirmo žvilgsnio.

Informacijos, kad pora pasuko skirtingais keliais, R. Židonytė nei patvirtino, nei paneigė. Vis dėlto praėjusį trečiadienį šokėja savo „Facebook“ anketoje pasidalino nuotrauka, kurią pakomentavo itin negatyviu užrašu: „Atleisti ir duoti galimybę žmogui, kuris jus išdavė, turbūt tas pats, kaip duoti antrą kulką žmogui, kuris pirmą kartą šaudamas į jus nepataikė... žmonės nesikeičia... bet kai mylime žmogų, duodame ir trečią, ir ketvirtą kulką, kol jis pagaliau mus nužudo...“

„Tai, kas nutiko mums su Donatu, nėra aistra. Neabejoju, kad aistra būtų pasibaigusi po kelių savaičių. O tai nesibaigė“, – dar gruodį žurnalui „Stilius“ kalbėjo Rasa.

Tuomet jai antrino D. Baumila, sakydamas, kad su žmona Daine nesijautė laimingas, o su R. Židonyte atrado tikrąjį jausmą. Vis dėlto, lrytas.lt šaltinių teigimu, šiuo metu Donatas nori susitaikyti su buvusia žmona Daine ir atgaivinti tarp jų liepsnojusią meilę. Pati Dainė situacijos nepanoro komentuoti.

R. Židonytė ir D. Baumila susitiko praėjusią vasarą televizijos šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Ten ir ėmė liepsnoti vedusio dainininko ir sužadėtinį turėjusios šokėjos jausmai. Apie juos Rasa ir Donatas garsiai prabilo rudenį, o gruodį įsiamžino itin erotiškoje kalėdinėje fotosesijoje.

Pasibaigus televizijos šokių projektui D. Baumila su širdies drauge R. Židonyte išskrido į Londoną. Pora penkias dienas apžiūrinėjo Didžiosios Britanijos sostinę, išnarstė slapčiausias naktinio pasilinksminimo vietas ir sutiko naujuosius 2013 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.