D. Baumila skyrybas su R. Židonyte vadina eksperimentu

Neseniai Donatas Baumila socialiniame tinkle „Facebook“ pakeitęs santykių statusą iš „įsipareigojusio“ į „vienišas“ sukėlė tikrą audrą. Apie jo ir šokėjos Rasos Židonytės skyrybas naujienų portalui lrytas.lt patvirtino ir patikimi šaltiniai. Ant šokių parketo meilės romaną užmezgusi pora pasuko skirtingais keliais.

D. Baumila ir R. Židonytė pasuko skirtingais keliais, tačiau ir toliaus su žiniasklaida žaidžia katę ir pelę.<br>T. Bauras
D. Baumila ir R. Židonytė pasuko skirtingais keliais, tačiau ir toliaus su žiniasklaida žaidžia katę ir pelę.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Jan 22, 2013, 6:13 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 11:45 AM

Pats D. Baumila, atsakydamas į klausimą, ar jiedu su Rasa išsiskyrė, iš pradžių susipainiojo. Dainininkas aiškino, kad jiedu vis dar yra kartu, o pokyčiai „Facebook“ svetainėje – tai tik „juokingi vaikų žaidimai“. Vis dėlto jau po akimirkos D. Baumila sakė, kad informacija, paskelbta socialiniame tinkle, yra teisinga.

Tačiau šiam faktui apskriejus kitus naujienų portalus, D. Baumila suskubo neigti skyrybų faktą.

Oficialiai su žmona Daine po 14 metų sausio 11-ąją išsiskyręs atlikėjas šiandien skyrybų nebeneigia. Dainininkas toliau pila žibalą į ugnį. Jis sutiktų kalbėti apie muziką ir koncertus, tačiau ne apie asmeninius santykius. „Jokių komentarų šia tema“, - sakė vyras.

Vis dėlto paklaustas, ar tai gali būti jųdviejų su Rasa reklaminis triukas, vyras prasitarė, kad jų tyla – spaudos eksperimentas.

„Manau, kad Lietuvoje yra įdomesnių dalykų nei mūsų santykiai. Niekas nieko nežino. Gyvename ten, kur gyvename. Mes nekomentuosime. Tebūnie tai eksperimentas, pažiūrėsime, kaip baigsis. Kuo toliau, tuo darosi įdomiau“, - kalbėjo D. Baumila.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.