M. Bui užsimojo dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“ ir nepabijojo komisijos verdikto

Jau šeštadienį LNK televizijos eteryje prasidės septintąjį sezoną skaičiuojantis muzikinis projektas „Žvaigždžių duetai“, kuriuose savo balso galimybes pademonstruos ir dainavimo talentą bandys atskleisti ne vienas žinomas pramogų pasaulio atstovas. Šiuo metu jau yra atrinkta nemažai koncertus kas savaitę pasiryžusių rengti porų, tačiau savo laimę projekte pamėgino ir buvusi „Olialia pupyčių“ narė Marina Bui.

V. Balkūnas
V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 12:33 PM

Atsidavusi į kompetentingos komisijos rankas ji nusprendė atlikti daugeliui pažįstamą kadaise grupės „Rebelheart“ dainą „Kelias pas tave“. Tiesa, sudainuoti be jaudulio balse jai pavyko tik iš antro karto. Merginos pasirodymą vertino net keturi komisijos nariai, tarp kurių – muzikologas Donatas Katkus, muzikos grupių prodiuserė Laima Lapkauskaitė, dainininkas Merūnas Vitulskis, prodiuseris Gediminas Zujus.

Tačiau ne visi komisijos nariai nusprendė išsakyti savo nuomonę. G. Zujus pasiteiravo ar M. Bui jau yra tekę dalyvauti scenoje. Išgirdęs neigiamą atsakymą jis Marinos neskubėjo teisti. „Mane labai sužavėjo jūsų kuklumas“, – sakė jis. Tuo tarpu M. Vitulskis pagyrė merginos entuziazmą ir palinkėjo jai sėkmės bei nepamiršti daug dirbti, jei ši nuspręstų dalyvauti toliau.

Portalas lrytas.lt primena, kad anksčiau jai yra tekę dainuoti merginų grupėje. Ar ji dalyvaus muzikiniame projekte, kol kas dar neaišku. 

Tikėtina, kad šviesiaplaukė labai nenuliūs, jeigu šiai nepavyks patekti į LNK muzikinį projektą - Marina žiūrovų simpatijas šiuo metu bando pelnyti ką tik startavusiame realybės šou "Šlovė ir turtai".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.