E. Vaitkevičės sukurti kvepalai parduoti aukcione

Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“ antradienio vakarą surengtame veiklių žmonių klubo renginyje sužibėjo kaunietė burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė.

Veiklių žmonių klubo renginys Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“.<br>P. Mantautas
Veiklių žmonių klubo renginys Kauno laisvalaikio namuose „Nautilus“.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2013-01-23 10:56, atnaujinta 2018-03-13 10:41

Moteris pristatė pačios kurtus prancūziška klasika dvelkiančius kvepalus „Nymphe d'Eglija“.

Moteris pasakojo, kad šiems kvepalams sukurti ji naudojo prabangius gėlių, prieskonių, egzotiškus ir gerai išliekančius aromatus. Tokios kokybės medžiagas naudoja garsiausi pasaulio kvepalų gamintojai.

Prieš dvejus metus kremus ir kvepalus kurti pradėjusi E. Vaitkevičė tvirtino, jog parfumerijos pagrindų ji mokėsi Kaune, aromaterapeutų klube „Agnum“.

Vėliau keliaudama po užsienį ji pradėjo pirkti specialią literatūrą. Kurti prabangius kvepalus moteris pradėjo po apsilankymo Graso mieste Prancūzijoje, kur įsikūrę parfumerijos fabrikai.

„Prancūzijoje sužinojau keletą kvepalų kūrimo paslapčių, o visa kita yra bandymai. Labai svarbu nuolat lavinti uoslę“, — tvirtino E. Vaitkevičė.

Kūrėja pabrėžė, jog geri kvepalai, kaip ir geras konjakas, privalo subręsti, turi susijungti molekulės. Tik tuomet galima pajusti visą aromato dvelksmą, o kiekviena aromato nata susipina į simfoniją ir gražiai suskamba akordais.

Renginio metu vyko aukcionas, kurio metu buvo parduotas vienas E. Vaitkevičės pagamintų kvepalų buteliukas. Kaunietė verslininkė Virginija Jakubauskienė už jį nepagailėjo 355 litų. Tai — daugiau nei dukart brangiau, nei jis kainuos parduotuvėse, kur už 46 mililitrų talpos kvepalų buteliuką bus prašoma 160 litų.

Šių pinigų kvepalų kūrėja neįsidėjo sau į kišenę: juos nuspręsta paaukoti beglobiais gyvūnais besirūpinančiai organizacijai.

Renginyje taip pat buvo pristatyti naujausia „Bison“ 2013 metų žiemos iš odos ir kailio pasiūtų drabužių kolekcija. Vienu iš podiumu žingsniavusių modelių buvo šokėjas Saulius Skambinas.

Susirinkusieji turėjo progos išgirsti ir apie naujausias makiažo mados tendencijas, kurias pristatė žinoma visažo meistrė Karolina Taraškevič. Vakaro metu dalyviai buvo plačiai supažindinti su odontologijos ir grožio naujovėmis.

Grožio šventėje dalyvavo verslininkė Irena Matijošaitienė, tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė su draugu verslininku Edvinu Valicku, dainininkai Liveta ir Petras Kazlauskai, moterų politikių klubo „Milda“ prezidentė Janina Petrikienė su vyru dainininku Rolandu Petriku ir dukra Gintene, E. Vaitkevičės draugas Laimas Fergizas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.