D. Baumilė pasipiktino radijo stoties paviešintu įrašu: „Nesu išprotėjusi“

Buvusi grupės „Kastaneda“ nario Donato Baumilos žmona Dainė Baumilė nesitikėjo, kad jos skambutis į radijo stoties „Zip FM“ laidą „Didysis O“ sulauks didelio visuomenės susidomėjimo. Moteris tikino, kad pasikonsultuoti dėl meilės su laidoje viešėjusia ragana Neringa Saladže ji nusprendė juokais.

„Nesu nušokusi nuo stogo, kad rimtai konsultuočiausi su būrėjomis apie asmeninį gyvenimą. Tai buvo pokštas, smalsu ir tiek. Nereikia išpūsti burbulo“, - patikino Dainė.<br>V. Balkūnas
„Nesu nušokusi nuo stogo, kad rimtai konsultuočiausi su būrėjomis apie asmeninį gyvenimą. Tai buvo pokštas, smalsu ir tiek. Nereikia išpūsti burbulo“, - patikino Dainė.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jan 24, 2013, 10:35 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:43 AM

Portalui lrytas.lt Dainė pasakojo, kad antradienio ankstyvą rytą stovėjo automobilių spūstyje ir klausėsi radijo stoties „Zip FM“. Išgirdusi, kad tiesioginio eterio laidos „Didysis O“ rubrikoje į klausytojų klausimus atsako ragana, D. Baumilė nutarė pasukti ir pasidomėti, kokią ateitį žiniuonė žada jai.

Tačiau Dainė net nenumanė, kad šmaikštus skambutis bus įrašytas ir paviešintas svetainėje „Youtube“.

„Paskambinau, nes visa tai traktavau kaip žaidimą. Niekas manęs neįspėjo, kad bus įrašinėjama ir kad įrašas bus paviešintas. Skambinau, nes maniau, kad septintą valandą ryto radijo stoties klausosi mažai žmonių. Man pikta, kad paviešintas įrašas be mano žinios. Taip elgtis labai neetiška“, - kalbėjo D. Baumilė.

Moteris sakė, kad jau bando aiškintis su „Zip FM“ darbuotojais dėl paviešinto laidos įrašo. Vakarop įrašas iš „Youtube“ buvo pašalintas.  

„Nesu išprotėjusi, kad rimtai konsultuočiausi su būrėjomis apie asmeninį gyvenimą. Tai buvo pokštas, smalsu ir tiek. Nereikia išpūsti burbulo“, - patikino Dainė.

Teisininke dirbanti Dainė sakė, kad kuo mažiau ji komentuoja apie savo ir Donato skyrybas, tuo daugiau visuomenėje atsiranda neaiškumų. Moteris portalui lrytas.lt sakė, kad susilaikyti nuo platesnių komentarų šia tema ją pristabdė artimi žmonės, kuriems ši situacija yra nemaloni.

„Aš nekomentuoju mūsų su Donatu santykių ne todėl, kad neturiu ką pasakyti, o todėl, kad mūsų asmeninis gyvenimas yra tik mūsų. Nevertėjo Donatui šios istorijos kelti į viešumą... Tačiau aš žinau, kaip viskas su mumis yra iš tikrųjų“, - pokalbį baigė D. Baumilė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?