M. Kvietkutės mergvakarį surengusi O. Pikul: „Tokios pašėlusios Monikos man dar neteko matyti“

Septynios žavios merginos, šampanas, gera nuotaika ir linksmybės iki vėlyvo vakaro – taip neeilinį sekmadienį paminėjo geriausios Monikos Kvietkutės draugės, tarp kurių – ir grupės „Pop Ladies“ merginos. Jos atšventė šeštadienį už buvusio Seimo nario Andriaus Šedžiaus ištekėsiančios Monikos mergvakarį.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Monika Kvietkutė paviešino nuotrauką iš mergvakario ir pavadino ją „Mergaujam“.<br>"Facebook"
Socialiniame tinkle „Facebook“ Monika Kvietkutė paviešino nuotrauką iš mergvakario ir pavadino ją „Mergaujam“.<br>"Facebook"
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Feb 19, 2013, 10:36 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 2:14 PM

„Tiesą pasakius, tokios linksmos ir besiautėjančios Monikos tikrai dar neteko matyti. Ji – visuomet kukli, miela, gera mergaitė, tačiau vakarėlis buvo tikrai pašėlęs“, – išlaikydama intrigą pasakojo viena pagrindinių organizatorių – Oksana Pikul. Ji, drauge su kitomis renginyje dalyvavusiomis merginomis, sukūrė siautulingą ir žaismingą šventę, kuri, pasak jų, buvo lyg paskutinis pasispardymas prieš susisaistymą jungtuvių žiedais.

Vakaro aprangos kodas buvo maža juoda suknelė ir raudonos lūpos, o tema – „Ideali žmona“. Monikai teko išpildyti ne vieną draugių sugalvotą užduotį ir patirti daugybę išbandymų. „Veiksmas vyko nuo pat ryto: jaunamartei reikėjo pereiti visus moters gyvenimo etapus, parodyti, kad gali būti taupi ir moka apsirengti neišlaidaudama, kad moka išvirti sriubą“, – pasakojo Oksana. Šventėje netrūko smagių žaidimų bei burtų, Monika dalijosi moteriškomis gudrybėmis, kaip sugundyti patikusį vyrą. Tiesa, paklausta apie tai, Oksana tik šelmiškai nusijuokė ir diplomatiškai atsakė, kad visko, kas ten vyko, ji tikrai neišduos.

Būsima nuotaka prisiminė savo meilės istoriją su Andriumi ir draugėms dar kartą pasakojo apie tai, nuo ko prasidėjo jų pažintis. „Mes – moterys – labai smulkmeniškos: užfiksuojame kiekvieną žodį, kiekvieną žvilgsnį. Mums įdomu, kaip vyrai elgiasi, kaip rodo dėmesį, todėl aptarėme kiekvieną smulkmeną“, – vakarėlį prisiminė ji.

Deja, renginyje dalyvauti galėjo ne visos „Pop Ladies“ narės – Natalija Bunkė šiuo metu yra išvykusi, o Katažina Nemycko dieną praleido filmavimo aikštelėje, todėl prie linksmybių prisijungė tik vakare.

Tarp renginio dalyvių buvo ir jau dešimt metų santuokoje gyvenanti moteris, kurios praktiniai patarimai buvo labai vertingi toms, kurios dar tik ruošiasi kurti bendrą gyvenimo lizdelį.

Šiais laikais sunku įsivaizduoti mergvakarį, kuriame savo numerio neparodytų seksualus viliotinio šokėjas. Tačiau Monikos šventėje tokio donžuano nebuvo – to ji tiesiog nenorėjo. „Dar prieš organizuodamos vakarėlį paklausėme būsimos nuotakos, ko ji nenorėtų matyti. Ji iškėlė dvi sąlygas: kad dalyvautų tik artimiausios draugės ir nebūtų jokio striptizo. Toks buvo jaunosios noras, ir nepasakyčiau, kad mums to trūko. Puikiai praleidome laiką be visų tų gašlybių“, – prisiminė Oksana.

Kaip ir priklauso geriausioms draugėms, Monika buvo apipilta dovanomis. Merginos pasirūpino, kad ateityje jai nieko neprirūktų, ir įteikė jai vadinamą „kraitį“ – didžiulę dėžę įvairiausių smulkmenų, kurių kiekviena buvo susijusi su tam tikru palinkėjimu. „Padovanojome kavos pakuotę, kad vyras kavą kasryt neštų į lovą; šokolado, kad gyvenimas būtų saldesnis; troleibuso bilietus, jei mašina sugestų; šaukštą saldžiam medui kopinėti. Daug daug visko“, – juokėsi pašnekovė.

Nors iki vestuvių liko vos kelios dienos, Oksana užsiminė, kad nervintis nebėra ko – viskas jau sustyguota ir sureguliuota, todėl tiek jaunavedžiai, tiek į puotą pakviesti svečiai su nekantrumu laukia didžiulės šventės. Oksanos spintoje jau taip pat kabo specialiai šiai progai paruoštas drabužis. „Vilkėsiu klasikinę kūno spalvos suknelę, kurią parsivežiau iš Rusijos. Pamačiusi ją iš karto pagalvojau, kad ji puikiai tiks Monikos vestuvėms. Dabar beliko papuošti jaunąją ir išleisti ją už Andriaus su didele šypsena“, – neslėpdama džiaugsmo pasakojo ji.

Portalas lrytas.lt primena, kad Monikos ir Andriaus vestuvės vyks Šiaulių arenoje, į kurią pora pasikvietė net 6 tūkst. svečių. Jaunavedžiai ketina surengti ypatingą šventę ne tik savo artimiausiems draugams - tai, pasak jų, turėtų būti viso miesto šventė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.