Prodiuseris K. Krivickas: „Pagaliau mes su Šerėnu – giminės!“

Televizijos laidų prodiuseris Kristupas Krivickas jau kurį laiką džiaugiasi giminystė su humoristu, laidų vedėju Vytautu Šerėnu.

Kristupo Krivicko auginamas Bavarų kraujasekių veislės Mažylis (viduryje) neseniai tapo tėvu.<br>T. Bauras
Kristupo Krivicko auginamas Bavarų kraujasekių veislės Mažylis (viduryje) neseniai tapo tėvu.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė

Feb 23, 2013, 12:13 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:12 AM

„Tapimo giminėmis aplinkybės labai linksmos. Prieš kelerius metus, kai Vytautas šventė savo 50-metį, mes, kolegos, padovanojome jam medžioklinį šunį – Bavarų kraujasekio kalaitę.

Aš pats tokį jau turėjau, patiną. Vytautui labai patiko mano Mažylis, jis medžioja, todėl tuomet ilgai nesvarstėme, kokio šuns jam ieškome“, - pasakojo Kristupas.

Garsūs televizininkai sukirto rankomis – bandys savo veislinius gražuolius Mažylį ir Gilę suleisti. Praėjusį rudenį šunų draugystė jiems suteikė džiaugsmo – šuniukų bus!

Prieš mėnesį V. Šerėno Gilė nudžiugino šeimininką - pasaulį išvydo net 5 kilmingi šunyčiai. Deja, vienas jų neišgyveno. Šerėnų sodyboje gyvenanti kalaitė su vada puikiai susitvarko ir ypatingos priežiūros keturkojams nereikia. 

"Taip jau gavosi, kad dabar mes su Kristupu - svainiai. Šuniukus kaime prižiūri dvi pribuvėjos - sodybos prižiūrėtojai. Nuvežėme maisto ir glostėm šunį, visa kita buvo šunų reikalas. Net rasti jiems šeimininkus nebuvo sunku - visi mažyliai jau užsakyti.

Žinoma, svainis Kristupas į vieną šunytį turi pirmumo teisę, tačiau dar turime laiko apie tai su juo pašnekėti", - pasakojo V. Šerėnas. 

Medžioklinės veislės Gilę sodyboje auginantis humoristas tokio šuns tikrai nelaikytų bute. Pirmiausia, gyvūnui gamtoje kur kas smagiau. Antra, Šerėnų šeimoje nėra žmogaus, kuris tris kartus per dieną galėtų išvesti augintinį į kiemą. 

"Šunimi ir mažyliais pasidžiaugiame savaitgaliais. Taip geriau visiems, ypatingai - šuniui. Su Gile einame į medžioklę, ji randa sužeistą žvėrį, jei jis nukrenta ne vietoje. Kai nėra sniego, šuo medžioklėje - vienintelis pagalbininkas.

Ši veislė medžioklių savybes turi savaime, Gilės nedresavome. Esu įsitikinęs, kad dresuotojai šunis priveda prie pamišimo, o mes pamišėlių nelaikome", - pusiau juokais, pusiau rimtai kalbėjo Vytautas. 

Kristupas augina tris šunis – Anglų ir Vokiečių pointerius Ali bei Kobrą ir Bavarų kraujasekį Mažylį. Šunys puikia sutaria su Kristupo ir Jurgitos dukterimis Atėne, Elada ir Fausta. Žiemą visa šeima mėgsta laiką leisti lauke kartu su keturkojais – jie tempia vaikų roges, dūksta ir žaidžia sniege.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.