A. Šedžiaus žmonai Monikai - šimtus tūkstančių litų kainuojantis herbas

Kukli, neįnoringa ir tiksliai žinanti, ko nori. Tokiais žodžiais juvelyras Vytautas Jonutis apibūdino milijonieriaus Andriaus Šedžiaus dvidešimtmetę žmoną Moniką Kvietkutę. Vyras patikino – vestuvinį žiedą šiaulietė išsirinko ilgai negalvojusi ir gana subtilų.

Andriaus ir Monikos vestuviniai žiedai – vidutinio prabangumo, todėl didžiulės pinigų sumos nekainavo. Ko negalėtum pasakyti apie A. Šedžiaus šeimai sukurtą herbą iš aukso, emalės ir deimantų. Už šią iš kartos į kartą perduodamą relikviją A. Šedžiui teko sumokėti ne vieną šimtą tūkstančių litų.
Andriaus ir Monikos vestuviniai žiedai – vidutinio prabangumo, todėl didžiulės pinigų sumos nekainavo. Ko negalėtum pasakyti apie A. Šedžiaus šeimai sukurtą herbą iš aukso, emalės ir deimantų. Už šią iš kartos į kartą perduodamą relikviją A. Šedžiui teko sumokėti ne vieną šimtą tūkstančių litų.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Feb 27, 2013, 1:38 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 11:24 PM

Vilniuje, Šiauliuose ir Rygoje juvelyrikos salonus turintis V. Jonutis jau kelerius metus rūpinasi, kad Monikos prabangių papuošalų dėžutė niekada neištuštėtų. Sužadėtuvių ir vestuvinius žiedus taip pat buvo patikėta sukurti jam. Svarbiausią gyvenimo dieną Monika pasipuošė balto ir raudono aukso žiedu su trimis jame inkrustuotais deimantais, simbolizuojančiais Dieviškąją Trejybę. Andrius vestuvinio žiedo puošti brangakmeniais nepanoro.

Juvelyras griauna mitą, kad M. Kvietkutė - kaprizinga mergina, todėl A. Šedžiui belieka tik tenkinti žmonos užgaidas. Andrius mylimąją prabangiais papuošalais dažnai palepina pats. Ir nebūtinai esant progai, todėl Monikai kaulyti vyrą nupirkti jai brangenybių paprasčiausiai netenka.

„Monika – jaunas žmogus brandžiu protu. Galbūt todėl, kad pamilo vyresnį ir gyvenimiškos patirties turintį žmogų. Patikėkite, ji nėra įnoringa, jokių reikalavimų nekelia ir pirštu nebaksnoja, rodydama vyrui, ką nupirkti. Aš pasiūliau kelis vestuvinių žiedų variantus, o Monika gana greitai ėmė ir išsirinko. Mačiau, kad šiai merginai ne žiedai svarbiausia, o pati santuoka“, - sakė Vilniuje esančio salono „Premiere“ savininkas V. Jonutis.

Juvelyras atskleidė ir tai, kad Andriaus ir Monikos vestuviniai žiedai – vidutinio prabangumo, todėl didžiulės pinigų sumos nekainavo. Ko negalėtum pasakyti apie A. Šedžiaus šeimai sukurtą herbą iš aukso, emalės ir deimantų.

Už šią iš kartos į kartą perduodamą relikviją A. Šedžiui teko sumokėti ne vieną šimtą tūkstančių litų. Andriaus ir Monikos šeimai priklausantis herbas susideda iš įvairių simbolių: kiaušinio, kuris simbolizuoja pradžią, ir drakono - pagal kinų mitologiją drakonas yra garbės ir turto sergėtojas. Be to, A. Šedžius yra gimęs būtent Drakono metais.

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.