Gimtadienius švenčiantys J. Erlickas ir I. Stasiulevičiūtė per gimimo dieną vengia net torto

Gimtadienius švenčiantys garsūs žmonės dažnai vengia tuo pasidžiaugti ar net suvalgyti gabalėlį torto.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

Mar 4, 2013, 10:43 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 4:14 PM

Kovo 3-iąją šešiasdešimt metų sukanka gyvajam klasikui Juozui Erlickui, tačiau jis savo bičiuliams jau prieš kurį laiką prasitarė, kad jokio pobūvio nekels.

Tokiu būdu garsus rašytojas, poetas, publicistas tarsi užsiminė, kad jam tądien nelįskite į akis ir verčiau nesakykite banalių linkėjimų.

Nuo jubiliejinių sveikinimų J. Erlickas ketino pabėgti į sodybą Zarasuose, bet, kalbama, kad šito plano atsisakė.

„Jokio viešo renginio nebus. Jis nenorėjo rengti nei kūrybos vakaro, nei asmeninės sukakties paminėjimo scenoje. Kiek suprantu, Juozas gimtadienio nešvęs“, – pasakojo dailininkas Algis Griškevičius, kuris su J. Erlicku 2007-aisiais yra išleidęs humoristinį kalendorių „Zodiako ženklai. Astrologinės prognozės“.

Žinodamas, kad J. Erlickas nemėgsta savo gimtadienių, A. Griškevičius jam dovanos neruošia.

„Žodžiu pasveikinsiu. Ko palinkėsiu? Dar bent dešimt metų nenumirt“, – juokdamasis patikino garsus tapytojas A. Griškevičius.

Kovo 3 dieną 24-ąjį gimtadienį švenčianti televizijos laidų vedėja, popgrupės „ŠarkA“ dainininkė Ieva Stasiulevičiūtė sukaktį paminės scenoje.

Jubiliatė kartu su dainininke Gintare Valaityte sekmadienio vakarą diriguos televizijos projekte „Chorų karai“ jų suburtam „Šachmatiniam“ chorui.

I. Stasiulevičiūtė taip pat savo mintis atitolina nuo gimtadienio: „Mažiausiai apie tai galvoju, nes gyvename „Chorų karų“ repeticijų grafiku. Todėl mano savaitgalis – darbas, darbas, darbas...“.

Dainininkė gimtadienio rytą skubės į repeticiją televizijoje. Ar moters gyvenimo draugas, aktorius Vytautas Šapranauskas (54 m.) suspės mylimąją pradžiuginti gimtadienio dovana?

„Dovanos man nėra svarbios, svarbu – parodytas dėmesys. O kokiu būdu jis išreiškiamas, tai priklauso nuo ryšių su žmonėmis – gali būti piešta atvirutė, gėlės. Tačiau visa tai – ne esmė, tik detalės“, – progos nesureikšmino į repeticijas pasinėrusi I. Stasiulevičiūtė.

Ar atlikėja sekmadienį net ir per pietus nesuvalgys nė gabalėlio torto?

„Nemanau, kad valgysiu tortą, nes nėra kada net pietauti“, – greitakalbe išbėrė jubiliatė.

Ar „Chorų karų“ vedėjas V. Šapranauskas neištvers laidos metu nepasveikinęs mylimosios su gimtadieniu? Belieka prie televizoriaus palaukti sekmadienio vakaro.

Ar po „Chorų karų“ transliacijos I. Stasiulevičiūtė šėls gimtadienio vakarėlyje, jos bičiulės abejoja.

Dainininkė ir verslininkė Kristina Ivanova, šiuo metu pasitraukusi iš „ŠarkA“ veiklos, prasitarė, kad Ievos kvietimo į gimtadienį negavo.

K. Ivanova įsitikinusi, kad Ieva nenori švęsti šio gimtadienio. Juk jubiliejus – tik kitąmet.

Sekite pramogines naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.