„Chorų karų“ prodiuserė: „Negaliu pasakyti, kodėl projekte V. Šapranauskas nepasirodė“

Vieni jį mėgsta, kiti – ne. Vieni tikina, kad jo charizma ir neeilinis sugebėjimas neieškoti žodžio kišenėje gali išgelbėti net labiausiai nevykusį šou, o kiti lieka prie nuomonės, kad neretai aštrus ir sarkastiškas jo humoras peržengia visas įmanomas ribas. Vytauto Šapranausko nepasirodymas sekmadienį vykusiuose „Chorų karuose“ sukėlė daug diskusijų.

Ar kitoje „Chorų karų“ laidoje Ingai Jankauskaitei talkins Vytautas Šapranauskas - dar neaišku. To neišduoda ir projekto prodiuseriai.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Ar kitoje „Chorų karų“ laidoje Ingai Jankauskaitei talkins Vytautas Šapranauskas - dar neaišku. To neišduoda ir projekto prodiuseriai.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Mar 5, 2013, 9:53 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:47 PM

Spėlionių, kodėl žinomas aktorius ir laidų vedėjas savo vairą vienam vakarui perleido „X Faktoriuje“ sužibėjusiam Martynui Kavaliauskui, buvo visokių. Darbas teatre, gastrolės, užsitęsę vakarėliai – ko tik neprisigalvojo televizijos žiūrovai. Tačiau projekto rengėjai situaciją komentuoja paprasčiau.

Pasak jų, šis V. Šapranausko pasitraukimas jiems nebuvo staigmena. Aktorius su „Chorų karais“ yra pasirašęs išankstinę sutartį, kurioje dar seniau nurodė, jog tam tikromis dienomis filmavimuose dalyvauti negalės. Tačiau dėl kokių priežasčių – lieka neaišku. Pats V. Šapranauskas nekelia ragelio, o projekto kūrėjai išsisukinėja nuo bet kokių atsakymų į panašius klausimus. „Nenoriu komentuoti dalykų, kurie yra tik televizijos ir V. Šapranausko reikalas“, – kalbėjo TV3 vykdančioji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

Kovo mėnesį V. Šapranauskui teks nemažai keliauti po Lietuvą – jo planuose su „Juodojo humoro“ šou nusimato nemažai gastrolių. Tačiau viešai skelbiamame turo grafike kovo 3-iąją, kuomet vyko „Chorų karai“, joks pasirodymas nebuvo numatytas. Artimiausi koncertai turėtų prasidėti kovo 4-ąją ir tęstis iki kovo 7-osios. Šeštadienį aktorius linksmins Dublino publiką, o sekmadienį joks koncertas nenumatytas.

Paklausta, ar kovo 10-ąją televizijos žiūrovai išvys V. Šapranauską, N. Kavaliauskienė atsakė miglotai: „Siekiame išlaikyti intrigą. Norime patikti žiūrovui, todėl stengsimės, kad kiekvieną kartą žiūrėti „Chorų karus“ jam būtų įdomu.“

Šarmingąjį laidos vedėją turėtų pavaduoti ne vienas daugeliui pažįstamas veidas, tačiau prodiuserė ir apie tai kalba nenoriai. Galbūt šalia Ingos žiūrovai galės dar kartą išvysti ir merginų numylėtinį Martyną, tačiau greičiausiai kaskart, kai „Chorų karuose“ nepasirodys V. Šapranauskas, į jo vietą stos vis naujas žmogus. „Nenoriu pasakoti apie tai, kaip viskas bus, tačiau Ingai talkins ne vienas žinomas žmogus“, – sakė ji.

Įdomu ir tai, kad aktoriaus nebuvimas šiek tiek koreguoja ir iš anksto numatytas projekto taisykles. Dar pirmoje laidoje V. Šapranauskas ne kartą užsiminė nekantraujantis sužinoti, kuriam chorui pirmajam teks palikti šou. Panašu, kad toks jo noras buvo išklausytas.

Pastarąjį sekmadienį, kai dėl iškritimo „Chorų karuose“ varžėsi Tauragės Braškinis choras su Donalda Meiželyte ir Vaidos Genytės Policijos choras, dar vienas laidos vedėjas - Mindaugas Stasiulis-Saulėnas I. Jankauskaitei netikėtai įdavė raudonu kaspinu perrištą pergamentą. Atvertusį susuktą lapą, laidos vedėja garsiai perskaitė: „Inga, gražiai šį vakarą atrodai. Kadangi manęs nėra – projekto šį kartą niekas nepalieka.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.