Į L. Salasevičiaus kolekcijos pristatymą - kaip į šventę

Vilniaus muzikinis klubas „New York“ pirmadienio vakarą buvo perpildytas. Sausakimšoje salėje susirinkę svečiai stebėjo naujausią mados namų „Madam pareis vėliau“ dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekciją.

I. ir A. Stumbrai.<br>T. Bauras
I. ir A. Stumbrai.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2013, 12:49 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 2:18 PM

L. Salasevičius ištikimiausiems klientams ir savo kūrybos gerbėjams pristatė penktąją drabužių kolekciją. Šį kartą – vakarinių suknelių.

Pirmoje eilėje madų šou stebėjo ne tik garsios šalies damos su antrosiomis pusėmis, bet ir L. Salasevičiaus kolegos. Kolekcijos pristatyme apsilankė dizainerės Aušra Žvirblienė-Haglund ir Viktorija Jakučinksiatė, verslininkai Inga ir Aivaras Stumbrai.

I. Stumbrienė renginiuose dažnai pasirodo vilkėdama L. Salasevičiaus sukneles, moteris yra sakiusi, kad šio dizainerio kūryba jai – bene arčiausiai širdies.

Spindinčią ir nėriniais puoštą vakarinių suknelių kolekciją stebėjo ir gera L. Salasevičiaus draugė Elena Puidokaitė-Atlanta, vestuvių planuotoja Laura Vagonė, Oksana Zlatkovaitė, verslininkė Gytė Bėkštienė, dainininkė Sandra Chlevickaitė, BTV televizijos žinių vedėja Agnė Zacharevičienė.

Į kolekcijos pristatymą damos atvyko kaip pridera. Avėjo aukštakulnius, kokteilines sukneles, o tos, kurios net ir išskirtine proga negali apsiauti batų su aukšta pakulne, pasistengė išsiskirti ryškiaspalviais apdarais.  

Kolekciją galite pamatyti kolekcija-drasiai-ir-prabangiai-moteriai.htm"="">kolekcija-drasiai-ir-prabangiai-moteriai.htm"" target="_blank">ČIA. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.