Už išpildytą svajonę Seimo nariui M. Basčiui žmona padovanos kūdikį

Seimo nario Mindaugo Basčio (48 m.) žmoną Renatą Bastienę (38 m.) pralinksmina kalbos, kad vestuvių proga ji dovanų gavo grožio saloną. „Mindaugas padėjo man įgyvendinti seną svajonę, o turėdama vyrišką užnugarį jaučiuosi stipriau”, – teigia vasario 14-ąją ištekėjusi moteris, netrukus sutuoktiniui padovanosianti kūdikį.

Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

2013-03-12 09:41, atnaujinta 2018-03-10 04:44

Baidarių žygyje prieš kelerius susipažinusi pora grožio namus „Klasika” įsigijo sudėjusi savas santaupas ir dar paėmusi paskolą iš banko.

Duris salonas atvėrė praėjusių metų lapkritį – Renatos gimtadienio ir vardadienio mėnesį.

Dvylikametį sūnų Kornelijų auginanti moteris norėjo imtis nuosavo verslo, kai išsiskyrė su pirmuoju vyru. Tačiau Renata neslepia: be Mindaugo tam būtų pasiryžusi kur kas sunkiau.

„Kai šalia yra vyras, su kuriuo gali pasitarti, jautiesi daug saugiau. Mes viską darome drauge”, – „Stiliui” sakė R.Bastienė.

Daugiau nei 20 metų kirpėja modeliuotoja dirbanti moteris jau seniai norėjo, kad jos klientai jaustųsi kaip namie.

Todėl ir salono interjerą ji kūrė be dizainerių pagalbos, tik kartkartėmis pasitardama su vyru ar bičiuliais. Renata itin džiaugėsi, kai su statybų meistrais atrado seno namo plytines sienas.

Visoms erdvaus grožio salono darbuotojoms verslininkė uždraudė ją vadinti bose.

„Neprisistatau savininke, jaučiuosi tokia pati kaip ir visos čia dirbančios meistrės. Noriu draugiškos atmosferos ir tokią kuriu salone. Juk pati kasdien ir galvas plaunu, ir plaukus džiovinu, ir prijuostę ryšiu. Tikrai nesu piktoji bosė”, – tikino moteris.

Ji neketina atsisakyti savo kasdienio darbo vietos. Žinoma, pertrauką gimus kūdikiui reikės padaryti, tačiau neilgai.

„Vis dar dirbu, tik dabar – savo malonumui. Pasiimu po kelias klientes per dieną, laukdamasi galiu sau tai leisti. Stovėti man lengva, kartais kur kas labiau vargina savaitgalį gulinėti namie.

Kaip bus, kai gims kūdikis, dar sunku planuoti. Gal šiek tiek padės mama. Bet dirbti noriu, tikrai neketinu porą metų sėdėti namie. Juk moteriai svarbu ir savo pinigėlio turėti, o ne vyro prašyti”, – šypsojosi pašnekovė.

Per Valentino dieną už Seimo nario ištekėjusi moteris jaučiasi laiminga. Nors vestuvės jai nebuvo labai būtinos, mat su pirmąja žmona išsiskyręs ir du sūnus turintis Mindaugas – jos sielos žmogus.

„Puikiai gyvenome ir be vestuvių. Džiaugiuosi, kad Mindaugas gerai sutaria su mano sūnumi, padeda jam ruošti matematikos namų darbus, bendrauja. Sūnus mudviejų vestuvių laukė gal net labiau nei mes patys”, – kalbėjo R.Bastienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.