Sekso paslaugas vyrams teikęs Elitos vaikinas nepražudė kaunietės tikėjimo meile

Realybės šou „Paslapčių namai“ palikusi kaunietė Elita (26 m.) neslėpė nusivylimo, kad jai pirmai teko palikti TV3 televizijos projektą. Prieš atsisveikindama su likusiais keturiolika šou dalyvių mergina prieš visą Lietuvą atskleidė savo didžiąją paslaptį – pirmoji Elitos meilė už pinigus teikė sekso paslaugas vyrams.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Mar 13, 2013, 10:06 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 1:49 AM

Praėjusį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovai merginai buvo negailestingi. Jie sprendė, kuri dalyvė – Elita ar Viktorija - turi palikti „Paslapčių namus“. Suskaičiavus balsus paaiškėjo, kad būtent Elita privalo nedelsiant susikrauti lagaminus ir palikti ištisą parą kamerų filmuojamus apartamentus „Gariūnų verslo centre“.

„Norėjau dar pabūti, tačiau didelis laimėjimas vien tas, kad patekau į šį projektą“, - kalbėjo kaunietė.

Mergina tikino, kad per savaitę nespėjo išsiilgti šeimos, pašnekesių telefonu su draugais, naršymo internete ar televizoriaus žiūrėjimo. Elita prieš dalyvavimą realybės šou žinojo, kad bet koks tiesioginis ar virtualus bendravimas neįmanomas. Žaidimo taisyklės draudžia dalyviams ne tik įkvėpti gryno oro, bet ir komunikuoti su išore.

„Buvau tam nusiteikusi. Suvokiau, kad tai žaidimas, kuris anksčiau ar vėliau baigsis. Streso patirti nespėjau. Konkurencija tarp dalyvių buvo juntama tik kartais, tuomet visi vieni kitus įtarinėjome, nepasitikėjome. Nepaisant to, projekte susiradau bičiulę. Puikiai sutarėme su atlikėja Dileta“, - portalui lrytas.lt pasakojo Elita.

Projekto vedėjų paprašyta prieš televizijos kameras atskleisti savo didžiąją paslaptį, mergina neatrodė sutrikusi, o balsas nedrebėjo. Elitos paslaptis šiuo metu širdies jai nebedrasko. „Mano vaikinas parsidavinėjo gėjams“, - ištarė kaunietė, o realybės šou stebėję žmonės nuščiuvo.

Dar būdama aštuoniolikos Elita pradėjo draugauti su savo pirmuoju vaikinu. Neilgai trukus jie paliko Lietuvą ir persikėlė gyventi į Londoną. Prieš kelionę kaunietė net neįtarė, kad jos vaikinas svečioje šalyje ketina dirbti žigolo – teikti sekso paslaugas už atlygį. Tačiau ne moterims, o vyrams.

Įtarimų sukeldavo tai, kad mylimasis grįždavo naktimis, apie darbą daug nepasakodavo. Visos kortos buvo atvertos po to, kai į jo mobilųjį telefoną pradėjo plūsti trumposios žinutės iš stipriosios lyties atstovų.

„Buvęs mano vaikinas buvo biseksualus. Žinau, kad su kitais vyrais mylėjosi todėl, kad reikėjo pinigų. Sužinojusi tiesą kelias valandas buvau ištikta šoko. Buvau dar labai jauna, emociškai pažeidžiama“, - skaudžia patirtimi dalijosi Elita. Apie vaikino pomėgį nežinojo nei jo tėvai, nei artimiausi draugai.

Mergina pasakojo, kad gyvendama Londone ji neturėjo pinigų, nes niekaip nepavyko susirasti darbo. Ją išlaikė buvęs mylimasis.

Tik po ilgų įkalbinėjimų ir rietenų buvęs jos vaikinas sutiko jai nupirkti lėktuvo bilietą atgal į Lietuvą. „Kurį laiką dar bendravome, tačiau vėliau mūsų draugystė nutrūko.“

Paklausta, ar nebuvo gėda prieš visą Lietuvą atskleisti ne itin malonių praeities detalių, Elita patikino, kad praėjus aštuoneriems metams po patirtų išgyvenimų nuoskaudų nebeliko. Gėdos jausmo - taip pat. Dabar kaunietė tikisi pamilti jos vertą žmogų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.