K. Ivanova ir N. Bunkė pamiršo nuoskaudas - kraujo ryšys svarbiausia

Apie seserų Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės konfliktą, įsižiebusį prieš metus, kalbėjo visa Lietuva. Tačiau karo kirvis užkastas ir dabar jos vėl puikiai sutaria.

„Visa ši istorija – jau praeitis. Laikas gydo žaizdas – šis posakis čia puikiai tinka. Be to, kraujo ryšys – pats stipriausias! Gal tai buvo pyktis, o gal – tik emocijos. Atgal nesigręžiojame. Gyvename čia ir dabar. O čia ir dabar mudvi su seserimi draugaujame. Susitinkame, leidžiame kartu laiką. Auga mano sūnėnas Kristupas, kurį be galo myliu, tad apie kokius pykčius galime kalbėti?” – kalbėjo nuosavą grožio saloną Vilniuje įkūrusi Kristina.<br>R. Danisevičius
„Visa ši istorija – jau praeitis. Laikas gydo žaizdas – šis posakis čia puikiai tinka. Be to, kraujo ryšys – pats stipriausias! Gal tai buvo pyktis, o gal – tik emocijos. Atgal nesigręžiojame. Gyvename čia ir dabar. O čia ir dabar mudvi su seserimi draugaujame. Susitinkame, leidžiame kartu laiką. Auga mano sūnėnas Kristupas, kurį be galo myliu, tad apie kokius pykčius galime kalbėti?” – kalbėjo nuosavą grožio saloną Vilniuje įkūrusi Kristina.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Lietuvos rytas")

Mar 14, 2013, 10:59 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 11:50 PM

Versijų, kodėl seserys kurį laiką nesikalbėjo ir galiausiai Kristina išsikraustė iš Natalijos namo Klaipėdoje, buvo pačių įvairiausių.

Vieni spėliojo, gal seserys susipyko dėl pinigų, kiti šnekėjo, kad jos nepasidalijo šlovės ir dėmesio, o treti kaltino aršų charakterį.

„Visa ši istorija – jau praeitis. Laikas gydo žaizdas – šis posakis čia puikiai tinka. Be to, kraujo ryšys – pats stipriausias! Gal tai buvo pyktis, o gal – tik emocijos. Atgal nesigręžiojame. Gyvename čia ir dabar.

O čia ir dabar mudvi su seserimi draugaujame. Susitinkame, leidžiame kartu laiką. Auga mano sūnėnas Kristupas, kurį be galo myliu, tad apie kokius pykčius galime kalbėti?” – kalbėjo nuosavą grožio saloną Vilniuje įkūrusi Kristina.

Ji padeda vyresniajai seseriai prižiūrėti vaiką, jiedvi kartu keliauja apsipirkti, nes vienai Natalijai su vaiku parduotuvėse būtų sunkiau.

„Esu moteris, norėsiu ir savų vaikelių, tad man laikas su sūnėnu – puikios pamokos. Man 25 metai, tad tikrai pagalvoju apie šeimą ir vaikus.

Kai žmogus jaučia gyvenimo pilnatvę, viskas klostosi taip, kaip jis planuoja, natūralu apie tai galvoti”, – kalbėjo Kristina.

Ji ir paauglystėje su Natalija pykdavosi. Kristina norėjo visur būti su Natalija, o ši ketveriais metais jaunesnės sesers stengdavosi išvengti.

Tačiau tėvai kartais liepdavo vyresnėlei pasiimti ir mažąją. Tuomet Kristina švęsdavo pergalę, o Natalija niršdavo.

„Pešdavomės, erzindavome viena kitą, vis ko nors nepasidalindavome. Visi, kas turi brolių ir seserų, supras, apie ką kalbu”, – šypsojosi K. Ivanova.

Būdamos paauglės seserys turėjo ir bendrų paslapčių nuo tėvų, kartais pridengdavo viena kitą.

Jųdviejų pykčiai dingo tuomet, kai Kristinai buvo 16, o Natalijai – 20 metų. Tada prasidėjo grupės „Yva” veikla, merginos nebejuto amžiaus skirtumo. Jas bendra veikla suvienijo.

„Su Natalija išėjau gyvenimo mokyklą. Bendravau su vyresniais, todėl anksti subrendau. Man pasisekė!

Natalijai esu dėkinga už daug ką – patarimus, pažintį su pramogų pasauliu. Be to, mano gyvenimas tikrai nebūtų toks spalvingas. Tai – sesers nuopelnas”, – sakė Kristina.

Vis dėlto palikdama muzikinį projektą „ŠarkA”, kuriame išsiskirsčius grupei „Yva” dainavo su Gintare Valaityte ir Ieva Stasiulevičiūte, Kristina nesitarė su daugybę metų scenoje esančia vyresne seserimi. Palikti sceną – jos vienos sprendimas.

„Tai – tik mano žingsnis. Patarimų galiu išklausyti, bet sprendimą priimu pati”, – kalbėjo K. Ivanova.

Dabar ji visas jėgas atiduoda savo grožio studijai.

Kristina ir Natalija – labai skirtingos. Jaunėlė visada pasako savo nuomonę tiesiai šviesiai, bet jos neperša.

Skiriasi ir seserų laisvalaikis. Abi jos mėgsta keliauti, tačiau Natalijai labiau patinka poilsinės kelionės, o Kristina renkasi aktyvias išvykas automobiliu. Jaunėlei visada įdomu pamatyti kuo daugiau, o ne gulėti prie viešbučio baseino.

„Esame ir skirtingos, ir panašios. Kalbu apie išvaizdą. Anksčiau mudvi dažnai painiodavo! Tai buvo tada, kai aš sulieknėjau”, – tikino Kristina.

Ji sesers nelaiko konkurente nei gyvenime, nei scenoje.

„Vietos po saule užteks visiems. Man daug įdomiau ieškoti savo kelio ir eiti pirmyn. Man neįdomu, kas buvo, man įdomu, kad bus ir vyksta dabar”, – teigė K. Ivanova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.