Tituluota gražuolė R. Gajauskaitė savo kurtus paveikslus pristatė tarp prabangių automobilių

Ketvirtadienio vakarą automobilių „Lexus“ salone Kaune kviestinė publika turėjo progos išbandyti naujus hibridinius automobilius, pasigrožėti japoniškų lėlių kolekcija ir susipažinti su modelio, įvairių grožio konkursų dalyvės bei Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionės kaunietės Rūtos Gajauskaitės kūryba.

Automobilių „Lexus“ salone Kaune kviestinė publika išbandė naujus hibridinius automobilius, grožėjosi japoniškų lėlių kolekcija ir susipažino su modelio ir Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionės R. Gajauskaitės kūryba.<br>L. Pileckas
Automobilių „Lexus“ salone Kaune kviestinė publika išbandė naujus hibridinius automobilius, grožėjosi japoniškų lėlių kolekcija ir susipažino su modelio ir Lietuvos dailiojo čiuožimo čempionės R. Gajauskaitės kūryba.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Mar 15, 2013, 11:47 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 10:59 PM

Tarp naujausių „Lexus“ markės automobilių vykęs vakarėlis sudomino olimpinę vicečempionę Austrą Skujytę, plastikos chirurgą Vygintą Kaikarį su žmona renginių organizatore Kristina Kaikariene, sportinių šokių trenerius Jūratę ir Česlovą Norvaišas su anūku Vyčiu, dainininkę Livetą Kazlauskienę, dizainerę Audronę Bunikienę, advokatę Raimondą Kazlauskienę, grupės „Naujosios pupytės“ nares, sklandytuvų pilotę Eglę Garnienę, persiškų kilimų žinovę Laurą Bohnė, RJ grožio klinikos bendraturtę Jovitą Mažeikienę.

Daugelis svečių vos įžengę į saloną neatsispyrė pagundai pasėdėti prie prabangių, du variklius — vidaus degimo ir elektrinį, turinčių hibridinių „Lexus RX 450“ ir „Lexus CT200“ automobilių vairo.

Ne mažiau susirinkusiųjų dėmesio sulaukė R. Gajauskaitės kurtų paveikslų paroda „Ne. Paprasta“.

Plačiai auditorijai mergina savo kūrybą pristatė pirmąkart, nors tapyti ji pradėjo prieš maždaug septynerius metus. Keli jos darbai jau puošia kauniečių namų ir įstaigų sienas. Du darbai yra iškeliavę į Jungtines Amerikos Valstijas ir Izraelį.„Tapau ne iš kančios ar skausmo. Tai nėra neditacijos forma. Tapyba — mano džiaugsmo, vidinio pasaulio išraiška“, — tvirtino 24 metų kūrėja.

R. Gajauskaitės darbai — šiuolaikinio meno abstrakcijos. Kurdama ji naudoja ne vien drobę, dažus ir telptuką. Mergina paveikslus dekoruoja stiklu ir akmenukais.

Kaunietė šiuo metu studijuoja Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijoje ir svajoja tapti visuomenės sveikatos ir mitybos specialiste. Tačiau ji neatmeta galimybės, jog ateityje galėtų pragyventi ir iš meno.

Po R. Gajauskaitės parodos pristatymo renginio svečiams buvo pademonstruotos kolekcinės „Kimmidoll“ gamintojų rytietiškos lėlės ir aksesuarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.