Krepšininko D. Songailos skyrybų žaizdas gydo tituluota gražuolė iš Kauno (papildyta)

Pusantro tūkstančio kilometrų nuo gimtojo Kauno nutolęs Doneckas tituluotai gražuolei Gintarei Sabeckaitei (22 m.) tapo lyg ranka pasiekiamas. Į šį Ukrainos miestą ji skrenda beveik kiekvieną savaitgalį. Šviesiaplaukei sparnus užaugino meilė „Doneck“ klube rungtyniaujančiam krepšininkui Dariui Songailai (35 m.).

Šį sezoną Ukrainoje rungtyniaujantis D. Songaila kone kas savaitgalį gali džiaugtis naujos mylimosios viešnagėmis.<br>R. Danisevičius ir A. Šimkienė
Šį sezoną Ukrainoje rungtyniaujantis D. Songaila kone kas savaitgalį gali džiaugtis naujos mylimosios viešnagėmis.<br>R. Danisevičius ir A. Šimkienė
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė („Lietuvos rytas“)

2013-03-16 20:17, atnaujinta 2018-03-09 20:57

Prieš metus oficialiai išsiskyrusio D. Songailos širdį vienoje tarptautinėje turto valdymo įmonėje biuro vadybininke dirbanti G. Sabeckaitė užkariavo dar praėjusią vasarą.

„Labas, aš Darius“, – pernai liepą viename Kauno restoranų su drauge vakarieniaujančiai merginai ištarė prie gretimo stalelio su draugų kompanija sėdėjęs krepšininkas.

„Labas, aš žinau“, – atsakė nuo mažens krepšiniu besidominti mergina ir tik po kelių akimirkų prisistatė: „Esu Gintarė“.

Taip prasidėjo 2000–ųjų Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojo ir 2003 metų Europos čempiono D. Songailos bei 2009 metais konkurse „Mis laikinoji sostinė“ vicemis titulą iškovojusios G. Sabeckaitės pažintis.

Netrukus 204 centimetrų ūgio D. Songaila naująją pažįstamą pakvietė vakarienės, po to į krepšinio varžybas ir pagaliau į svečius Marijampolėje, kur gyvena jo tėvai.

Tačiau daugiausia jie bendravo telefonu.

„Aš dirbau, o Darius tuo metu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine rengėsi Londono olimpiadai, todėl nuolat būti kartu negalėjome”, – sakė G. Sabeckaitė.

Kaunietė neslėpė, kad nuo pat pirmos dienos pajuto, kaip paprasta ir lengva bendrauti su Dariumi, tačiau rimtai įsipareigoti neskubėjo.

Jų jausmai įsiliepsnojo tik tuomet, kai D. Songaila iš Londono grįžo į Lietuvą.

Tačiau mėgautis vienas kito draugija pora ilgiau negalėjo.

Praėjusių metų rugsėjo pradžioje D. Songaila pasirašė sutartį su Ukrainos „Doneck” klubu, kuriame žaidžia iki šiol.

Per tą laiką D. Songaila į Lietuvą buvo grįžęs vos keletą kartų, o G. Sabeckaitė pas mylimąjį į Ukrainą vyksta kone kiekvieną savaitgalį.

Visam laikui apsigyventi su Dariumi Gintarė kol kas negalėtų dėl darbo tarptautinėje turto valdymo įmonėje ir mokslų Kauno technologijos universitete, kur studijuoja žiniasklaidos inžineriją ir reklamą.

G. Sabeckaitė – tituluota gražuolė. Prieš ketverius metus mokydamasi Kauno „Santaros” gimnazijos dvyliktoje klasėje ji nusprendė išmėginti jėgas grožio konkurse „Mis laikinoji sostinė”.

Pasiryžusi dalyvauti šiame grožio konkurse G. Sabeckaitė tėvams turėjo pažadėti, kad dėl to nenukentės jos mokslai.

Tuomet merginai pavyko iškovoti vicemis titulą ir neapleisti mokslų.

Vidurinės mokyklos atestato vidurkis siekė 9,7 balo. Be to, ji gavo padėką už aktyvų dalyvavimą visuomeninėje veikloje.

Grožio konkurse Gintarė į akį krito ne tik komisijai, bet ir Europos centro modelių agentūrai, kuri jai pasiūlė kontraktą.

Anksčiau buvusi tamsiaplaukė, o dabar žavi šviesiaplaukė modeliu yra dirbusi ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, daugiausia Italijoje.

„Mane domina ne tik tai, kas susiję su grožiu, bet ir muzika, sportas. Mėgstu skambinti fortepijonu, esu aistringa futbolo ir ypač krepšinio sirgalė”, – pasakojo G. Sabeckaitė.

Krepšiniu kaunietę užkrėtė tėvas Bronius Sabeckas. Šiuo metu jis yra Kauno krepšinio komandos „SK Minbra” vadovas.

Vilkėdamas krepšinio marškinėlius vyras ir pats su kamuoliu neretai įbėga į aikštę.

„Pirmąkart stebėti krepšinio rungtynių tėtis nusivedė, kai man buvo maždaug pusantrų metų. Vėliau į jas eidavome dažnai. Tėtis visada aistringai palaikydavo Lietuvos rinktinę ir Kauno komandas.

Be to, jaunystėje pats žaidė krepšinį miesto lygoje”, – pasakojo G.Sabeckaitė, nuo vaikystės žinanti kone visų garsių pasaulio krepšininkų pavardes ir jų laimėjimus.

Pažintis su žavia kauniete užgožė D. Songailos mintis apie skaudžias permainas asmeniniame gyvenime.

Pernai Darius su amerikiete Jackie turėjo švęsti santuokos dešimtmetį, tačiau šampano taurės už vedybinę laimę nepakėlė.

Pora pernai kovą oficialiai išsiskyrė, o prieš tai kartu negyveno pusantrų metų.

Kad griūva lietuvio ir amerikietės santuoka, žinojo tik Dariaus tėvai, sesuo ir artimiausi draugai. Pats D. Songaila neatviravo, kodėl išsiskyrė su Jackie.

Septynerių metų D. Songailos duktė Meilė liko gyventi su buvusia žmona Šiaurės Karolinoje (JAV), kur šeima pasistatė didelį namą ant ežero kranto. Iš šio krašto yra kilusi Jackie.

Marijampolėje užaugęs D. Songaila su žmona susipažino mokydamasis Jungtinių Amerikos Valstijų Veik Foresto universitete. Jackie jame žaidė tenisą, Darius – krepšinį.

2002 metais gavęs komunikacijos bakalauro laipsnį lietuvis vedė amerikietę.

Pernai internete pasirodė Jackie nuotraukos su nauju draugu. Pora šiuo metu jau turėtų sūpuoti jųdviejų kūdikį.

D. Songaila su dukterimi glaudų ryšį palaiko nuolat. Pastarąjį kartą Meilę jis matė šių metų sausį.

„Niekada nesu patyręs nieko panašaus, ką jaučiu savo vaikui. Gimus Meilei manyje atsirado nauji jausmai”, – yra sakęs sportininkas.

Vasarą jis vėl planuoja skristi susitikti su Meile. Nauja vyro išrinktoji jį palaiko ir labai skatina bendrauti su dukterimi.

Gintarė irgi trokšta susipažinti ir susidraugauti su Meile.

Kaip D.Songailai ir G.Sabeckaitei pavyks kurti bendrus ateities planus, parodys ateitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.