Dainininkas Soliaris neigia flirtavęs su transvestitu

Atlikėjas Algimantas Minalga-Soliaris pasipiktino, kai naujienų portale lrytas.lt buvo publikuotas interviu su Rauliu Mammadliu, kuriame jis pasakojo apie savo pažintį su dainininku. Raulis tikino, kad viename naktinių klubų atlikėjas su juo flirtavo.

Dainininkas Soliaris (dešinėje) neigia flirtavęs su R. Mammadliu.<br>T. Bauro ir R. Neverbicko nuotr.
Dainininkas Soliaris (dešinėje) neigia flirtavęs su R. Mammadliu.<br>T. Bauro ir R. Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 10:31 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:58 PM

„Nesidomiu įžymybėmis, todėl kartais nė nežinau, ar sutiktas žmogus yra žinomas. Kartą naktiniame klube prie manęs priėjo Soliaris.

Pasisveikino, paklausė, kaip laikausi. Atsakiau, kad man sekasi puikiai. Tuomet jis pasakė, jog esu gražus. Aš jam padėkojau ir šokau toliau.

Manau, Soliarį šokiravo tai, kad jo neatpažinau. Kai jis prisistatė, aš pasirodžiau kaip kvailys, mat atsakiau: „Malonu susipažinti, Soliarium.“

Iš klubo kartu nuėjome į uždarą vakarėlį. Po to nebesusisiekėme.

Vis dėlto po televizijos laidos, kurioje pasirodžiau, Soliaris pridėjo mane prie socialinio tinklo draugų“, - tuomet pasakojo Raulis.

Pats dainininkas neigia šiuos Raulio žodžius. Soliaris tikina, kad niekada nebuvo susitikęs su R. Mammadliu, todėl nežino, kodėl vaikinas pasakojo apie jų pažintį.

„Norėčiau pasakyti, kad šio žmogaus niekada niekur nemačiau, ir, juo labiau, jokiame vakarėlyje su juo nedalyvavau. Nežinau, ar šis žmogus apsipažino, ar jis tokiu savo pareiškimu norėjo kažko pasiekti, ar yra kokia kita priežastis“, – sakė Soliaris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.