L. Paksienė 52-ąjį gimtadienį švenčia šokių ritmu

Trečiadienį 52-ąjį gimtadienį švenčianti Laima Paksienė dieną pradėjo šokių ritmu. Šokiams neabejinga europarlamentaro Rolando Pakso žmona prieš pietus kojas miklino repeticijoje.

Šventinę dieną L. Paksienę užgriuvo sveikinimų lavina – ji nespėjo atsakinėti į telefonų skambučius ir žinutes. O nuvykusi į linijinių šokių repeticiją politiko žmona taip pat gavo glėbį gėlių. Po repeticijos linijinius šokius šokančias moteris jubiliatė pavaišino saldainiais, šampanu.<br>R. Jurgaitis
Šventinę dieną L. Paksienę užgriuvo sveikinimų lavina – ji nespėjo atsakinėti į telefonų skambučius ir žinutes. O nuvykusi į linijinių šokių repeticiją politiko žmona taip pat gavo glėbį gėlių. Po repeticijos linijinius šokius šokančias moteris jubiliatė pavaišino saldainiais, šampanu.<br>R. Jurgaitis
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

2013-03-20 20:40, atnaujinta 2018-03-09 15:05

Pirmasis L. Paksienę pasveikino dvidešimtmetis sūnus Mindaugas – dešimt minučių po vidurnakčio jis savo motinai namuose ištarė nuoširdų sveikinimą. Motina liko sužavėta: „Dieve, tokius gražius žodžius Mindaugas pasakė. Vaikas iš širdies pasveikino“. Ryte žmonai iš Briuselio paskambinęs sutuoktinis R. Paksas prisipažino siunčiantis jai daug bučinių ir mintimis šiltai apkabinąs.

Šventinę dieną L. Paksienę užgriuvo sveikinimų lavina – ji nespėjo atsakinėti į telefonų skambučius ir žinutes. O nuvykusi į linijinių šokių repeticiją politiko žmona taip pat gavo glėbį gėlių. Po repeticijos linijinius šokius šokančias moteris jubiliatė pavaišino saldainiais, šampanu.

„Pasiilgstu pramoginių šokių, bet kas iš to. Juk neturiu šokių partnerio – Rolando dažnai nėra namuose, neturiu su kuo šokti. Bet ir linijiniai šokiai yra labai smagūs, nes reikia mokėti visų pramoginių šokių žingsnelius: sambos, valso ir kitų“, - sakė šokti mėgstanti L. Paksienė.

Nors ir gimtadienis, politiko žmona nekeitė įprastos dienotvarkės. Kaip įprasta, trečiadienis jai – šokių diena.

„Baliaus šiandien neruošiu, tik priimu sveikinimus. O rytoj pašvęsime su draugėmis. Kaip įprastai dvylika bičiulių susitiksime kavinėje. Šis suėjimas – dvasinė puota. Gurkšnojame kavą, vaišinamės tortu, deklamuojame eilėraščius ir viena kitai sakome gražius žodžius“, - pasakojo L. Paksienė.

Politiko žmona tikino neruošianti savo gimtadieniui vaišių: „Užtenka tų valgių ruošimų kiekvieną dieną. Nesu mėgėja suktis virtuvėje. Ruošiu valgį tik dėl to, kad reikia. Žinoma, stengiuosi įdėti „dūšios“. Bet labai džiaugiuosi, jeigu galiu pailsėti nuo šios pareigos“.

Kol trečiadienio rytmetį L. Paksienė šoko, po repeticijos paėmusi telefoną pastebėjo, kad praleido dešimt dukters Ingos Stumbrienės skambučių. Motina nujautė, kad Inga jai taip pat skirs gražiausius sveikinimus ir greičiausiai vakare aplankys.

L. Paksienė artimiesiems ir draugėms jau prieš kurį laiką yra pasakiusi, kad neišlaidautų dovanoms.

„Nereikia dovanų, nes nemėgstu niekučiais apkrauti namų. Visiems sakau: jeigu padovanosite gėlių ar palinkėsite kokį linkėjimą, ar padeklamuosite eilėraštį, ar pasakysite nuoširdų žodį, tai ir bus geriausia dovana man. Visi dėl to sutarėme. Juk labai sunku įtikti su dovanomis. Visko juk turime, o ko labai reikia nusiperkame “, - požiūrį į gimtadienio dovanas išsakė L. Paksienė.

Politiko žmona, sulaukusi 52-ejų, sakėsi besijaučianti kaip trisdešimtmetė. Trečiadienį jubiliatės energingumu negalėjo atsistebėti repeticiją vedusi šokių mokytoja: „Gal rankos ir kojos ne visada klauso, bet nuo jūsų sklindanti energija – kaip viesulo“.

L. Paksienė sakė besijaučianti sveika, stipri ir laiminga.

„Tik nereikia būti egoistu – laimingu gali pasijusti tik tas žmogus, kuris myli kitus ir skleidžia šviesą“, - savo laimės receptą atskleidė jubiliatė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.